Voda iz bojlera ide kap po kap

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Curenje vode iz bojlera kap po kap ukazuje na curenje vode unutar bojlera i na probleme sa odvodnim ili sigurnosnim ventilom.

Voda može curiti unutar bojlera i to ukazuje na oštećenje unutrašnjih komponenti, kao što su rezervoar i grejač.

Odvodni ventil može biti oštećen i to može biti razlog curenja vode kap po kap. U ovom slulaju rešenje je zatezanje odvodnog ventila. Zategnite odvodni ventil kako biste proverili da li voda i dlaje curi, ukoliko curi neophodno je da angažujete stručnjaka koji će zameniti ventil.

Sigurnosni ventil na bojleru je dizajniran da otpušta višak pritiska unutar bojlera. Ako sigurnosni ventil nije ispravan, može doći do curenja vode. Pregledajte sigurnosni ventil i proverite da li je oštećen ili zaglavljen. Ako primetite bilo kakve probleme, trebali biste pozvati stručnjaka za bojlere kako biste pregledali ventil i izvršili popravku ili zamenu ako je potrebno.

Bojler je jedan od najopasnijih uređaja zat bilo koji kvar treba rešiti na vreme. Čišćenje kamenca takođe može nastati ako kaplje voda kap po kap, jer to ne morate ni primetiti.

Pozovite naš električarski servis sa stalnim radnim vremenom, koji će u najkkraćem roku izaći na teren i uraditi sve vrste eektričarskih poslova.

Pokrivamo teritoriju celog grada i možemo izaći na teren u predviđenom roku. Tu je i naša služba za hitne intervencije koja radi 24 sata svim danima i praznicima, a koja je za sve slučajeve koji se ne smeju odlagati.