Bosch servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

063/262 242 Beograd
Ocena 4.75/345
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada nema tople vode, gotovo da je nemoguće normalno započeti radni dan. Jer, svi se tuširamo pre nego što krenemo na posao, na fakultet, ili u školu. Kada vode nema, onda nastaje prava panika u kući, i gledamo da majstore pozovemo što pre.

Servis i popravka Bosch bojlera


Obično se očekuje da ekipe majstora dođu u toku istog dana, jer je dva dana bez tople vode nezamislivo. Naše ekipe su u stanju da budu na vašoj adresi u roku od sat vremena, bez obzira gde živite na teritoriji Beograda.

Znajte da je bilo koji problem sa bojlerom, lako rešiv, zato nemate razloga da čekate i da ostanete bez tople vode. Većina majstora zna da je problem najčešće u grejaču ili termostatu.

Dobro poznati kamenac koji je neprijatelj svakog bojlera se taloži, uprkos svemu, tako da je čišćenje kamenca nešto što ne možete da izbegnete.

Servis Bosch kuhinjskog bojlera


Svoj dolazak vam neće naplatiti, a ako je u pitanju hitna intervencija, ona je nešto skuplja u odnosu na redovne, iz sasvim jasnih i razumljuvih razloga. Ipak plaćate cenu toga da majstor izađe na teren u bilo kom trenutku, što nije uvek lako, naročito kada je vreme praznika ili su loši uslovi na putu. Tada majstori izgube mnogo vremena, kako bi došli kod vas, što je i njima trošak.

Takođe, hitne službe koje postoje u većini servisa bojlera su veoma važne, jer od nekih intervencija je vreme najvažniji faktor, naravno i stručnost i umeće samih majstora koji veoma komplikovane procedure rešavaju za kratko vreme.

Servis Bosch kupatilskog bojlera


Neka domaćinstva imaju jedan centralni bojler, koji snabdeva i kupatilo i kuhinju. i možete izabrati prema svojim potrebama, da li ćete imati kupatilski ili kuhinjski ili oba.

Na tržištu su se takođe pojavili i bojleri sa suvim grejačem, koji imaju jaču cenu, ali kod njih nema čiščenja kamenca, što je veliko olakšanje za sve korisnike, ali i majstore, a takođe značajno smanjuje broj godišnjih intervencija.

Naši serviseri znaju da poprave i montiraju sve marke bojlera, od Bosch bojlera do drugih marki ali i sve tipove bojlera, od protočnih, do akumulacionih.

Najčešće zapremine Bosch bojlera


Drugi se odlučuju za odvojene bojlere, jedan za kupatilo, a drugi za kuhinju. Najčešće se mogu naći bojleri zapremine 50 i 80 litara, a bojler koji je po vašoj meri, možete izabrati u bilo kom salonu kupatilske i kuhinjske opreme.

Prodavci će vam rado izaćii u susret sa savetima oko odabira pravog bojlera, ali i naši serviseri koji će uraditi profesionalnu montažu i demontažu bojlera.

Servis i popravka Bosch inox i prohromskih bojlera


Za šta ćete se vi odlučiti, zavisi od toga šta smatrate boljom uštedom električne energije i šta je manja potrošnja.

Trebalo bi razmotriti sve opcije,a pre svega prilagoditi ih svom domu brojem članova u domaćinstvu. Uvek postoji najbolji način koji će vam obezbediti dovoljnu količinu tople vode a koji će biti najisplativiji za vas.

Sa druge strane, isplativost nije na prvom mestu, već bezbednost i funkcinalsnost vašeg bojlera koji bi trebalo da vrši svoju najvažniju funkciju, a to je dovolja količina tople vode u trenutku kada vam je to potrebno.