Bosch servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Kada nema tople vode, gotovo da je nemoguće normalno započeti radni dan. Jer, svi se tuširamo pre nego što krenemo na posao, na fakultet, ili u školu. Kada vode nema, onda nastaje prava panika u kući, i gledamo da majstore pozovemo što pre.

Servis i popravka Bosch bojlera

 

Obično se očekuje da ekipe majstora dođu u toku istog dana, jer je dva dana bez tople vode nezamislivo. Naše ekipe su u stanju da budu na vašoj adresi u roku od sat vremena, bez obzira gde živite na teritoriji Beograda.

 

Znajte da je bilo koji problem sa bojlerom, lako rešiv, zato nemate razloga da čekate i da ostanete bez tople vode. Većina majstora zna da je problem najčešće u grejaču ili termostatu.

Dobro poznati kamenac koji je neprijatelj svakog bojlera se taloži, uprkos svemu, tako da je čišćenje kamenca nešto što ne možete da izbegnete.

Servis Bosch kuhinjskog bojlera

 

Svoj dolazak vam neće naplatiti, a ako je u pitanju hitna intervencija, ona je nešto skuplja u odnosu na redovne, iz sasvim jasnih i razumljuvih razloga. Ipak plaćate cenu toga da majstor izađe na teren u bilo kom trenutku, što nije uvek lako, naročito kada je vreme praznika ili su loši uslovi na putu. Tada majstori izgube mnogo vremena, kako bi došli kod vas, što je i njima trošak.

 

Takođe, hitne službe koje postoje u većini servis bojlera su veoma važne, jer od nekih intervencija je vreme najvažniji faktor, naravno i stručnost i umeće samih majstora koji veoma komplikovane procedure rešavaju za kratko vreme.

Servis Bosch kupatilskog bojlera

 

Neka domaćinstva imaju jedan centralni bojler, koji snabdeva i kupatilo i kuhinju. i možete izabrati prema svojim potrebama, da li ćete imati kupatilski ili kuhinjski ili oba.

 

Na tržištu su se takođe pojavili i bojleri sa suvim grejačem, koji imaju jaču cenu, ali kod njih nema čiščenja kamenca, što je veliko olakšanje za sve korisnike, ali i majstore, a takođe značajno smanjuje broj godišnjih intervencija.

Naši serviseri znaju da poprave i montiraju sve marke bojlera, od Bosch bojlera do drugih marki ali i sve tipove bojlera, od protočnih, do akumulacionih.

Najčešće zapremine Bosch bojlera


Drugi se odlučuju za odvojene bojlere, jedan za kupatilo, a drugi za kuhinju. Najčešće se mogu naći bojleri zapremine 50 i 80 litara, a bojler koji je po vašoj meri, možete izabrati u bilo kom salonu kupatilske i kuhinjske opreme.

Prodavci će vam rado izaćii u susret sa savetima oko odabira pravog bojlera, ali i naši serviseri koji će uraditi profesionalnu montažu i demontažu bojlera.

Servis i popravka Bosch inox i prohromskih bojlera


Za šta ćete se vi odlučiti, zavisi od toga šta smatrate boljom uštedom električne energije i šta je manja potrošnja.

Trebalo bi razmotriti sve opcije,a pre svega prilagoditi ih svom domu brojem članova u domaćinstvu. Uvek postoji najbolji način koji će vam obezbediti dovoljnu količinu tople vode a koji će biti najisplativiji za vas.

Sa druge strane, isplativost nije na prvom mestu, već bezbednost i funkcinalsnost vašeg bojlera koji bi trebalo da vrši svoju najvažniju funkciju, a to je dovolja količina tople vode u trenutku kada vam je to potrebno.

Upoznajte se detaljnije sa brendom Bosch


  • Istorijat o brendu Bosch

Bosch je multinacionalna nemačka kompanija za inženjering i tehnologiju, a sedištem u nemačkom gradu Gerlingenu.

  • Ko je osnovao Bosch?

Jednu od najvećih svetskih kompanija osnovao je Robert Bosch u Šutgartu 1886.godine.

Svoj rad započeo je otkrićem u vidu niskonaponskog magneta za gasne motore, a 1897.godine je počeo sa ugradnjom magneto uređaja za paljenje automobila.

Prva fabrika je osnovana 1901.godine u Štutgartu, a danas je proizvodnja Bosch kompanije podeljena na nekoliko sektora; hardveri i softveri, roba široke potrošnje, industrijska tehnologija i energija i tehnologija zgrada.

  • Čime su se nekada bavili, a čime se bave danas?

1917.godine Bosch je postao svetska korporacija, počeo je da proizvodi brisače za vetrobtansko staklo, dizel pumpe za ubrizgavanje, a najpoznatiji izumi ove fabrike do 2000.godine jesu senzor kiseonika, konrola elektromotora, sistem konrolne vuče, direktno ubrizgavanje goriva.

  • Koja tržišta danas pokrivaju?

Bosch posluje u preko 60 zemlja širom sveta, gde se nalaze njihovi pogoni, centri, a prodajna mreže pokriva gotovo sve zemlje na svetu. Prepoznatljiv u celom svetu,Bosch je postao jedan od najjačih brendova na polju tehnologije i robe široke potrošnje.

  • Trenutna vrednost firme u 2021 godini

Ukupan profit koji je kompanija Bosch ostvarila u 2021.godini iznosi 81.463 miliona dolara.