Nije isti pritisak na toploj i hladnoj vodi

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

 

Voda iz slavine može imati različit pritisak na toploj i hladnoj strani. Hladna voda može da teče normalno a topla jako slabo. Uzrok možemo tražiti u cevima, mešaču ili regulatoru pritiska.

Slab protok vode obično dovodi do ovog problema, a on je najčešće povezan sa lošm radom grejača ili lošim radom bojlera.

Svakako bojler nikada ne popravljajte sami, jer može doći do različitih problema i posledica. Pozovite naš servis koji je specijalizovan za popravku bojlera i druge vodoinstalaterske usluge.

Mešač takođe može narušiti pravilan dotok i pritisak tople i hladne vode. Ako je mešač star i oštećen, potrebno je da se on zameni.

Regulator pritiska služi za adekvatno podešavanje pritiska i zato on može biti u kvaru, kada se pojavi ovaj problem.

Ako je loš pritisak u vezi sa toplom ili hladnom vodom, to može ukazivati na oštećenje cevi ili su cevi zagušene.  Vodoinstalater bi trebalo da proveri sve uzroke i po potrebi zameni delove i cevi koje su oštećene.

Različit pritisak u toploj i hladnoj vodi može da vas iritira jer vas usporava u pranju i kupanju. Posebno je nezgodno ako je reč o pritisku tople vode, jer tada ne možete lepo oprati kosu ili veš. U tom smislu ova intervencija je hitna, a vi zakažite naš dolazak što pre. Pokrivamo ceo reon Beograda i radmo baš svakog dana, posebno ako su inetrevncije  hitne i moramo odmah izaći na teren. Garancija i račun je nešto što se podrazumeva u našem poslovanju, kao i najviši kvalitet usluga, zbog čega imamo na stotine klijenata.