Clage servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bojleri, kuhinjski i kupatilski, neophodni su za normalan život i funkcionisanje bilo koje porodice. Naprosto, topla voda može vam zatrebati u bilo kom trenutku, a ovo se posebno odnosi na porodice koje imaju malu decu ili su višečlane. 

Servis i popravka Clage bojlera


Svako od nas voli da ima majstora na koga može da se osloni bilo kada, u bilo koje doba dana i noći. Naši majstori su upravo takvi, možete da ih zovete, kad god, i oni će doći.

Ukoliko je termostat na bojleru vaš problem i smatrate da vaš grejač ne radi zbog njega, onda nikako nemojte da sami pokušavate da rešite problem, već obavezno pozovite naše majstore.

Oni će proceniti u kom delu je tačno problem, budući da svi delovi u bojleru rade sinhronizovano i utiču jedan na drugi, često se dešava da jedan kvar dovede do drugog i tada je rad bojlera onemogućen.

Servis Clage kuhinjskog bojlera


Za teritoriju Beograda, dolazak je besplatan i majstori stižu za oko sat vremena od kako prime poziv. Oni imaju posebno opremljena vozila koja uvek čekaju spremna.

Takođe, imaju i sav neophodan alat za sve vrste popravki, bez obzira da li je to popravka grejača ili zamena grejača u bojleru, popravka termostata, zamena sigurnosnih ventila, zamena fleksibilnih creva i druge vrste popravki.

Takođe, naše servisere možete pozvati i kada kupite novi bojler i želite da zamenite stari, kako bi vam neko na stručan način montirao bojler. 

Servis Clage kupatilskog bojlera


Kupatilski bojler nekada snabdeva vodom i kuhinju, pa ako sa njim nešto nije u redu, ni u kuhinji nećete imati toplu vodu. Ponekad su bojleri povezani i zato je važno da odmah odreagujete, kako bi sprečili kvar na vreme.

Kupatilski bojleri ali i kuhinjski mogu biti prave tempirane bombe ako ih ne održavate redovno, jer neko ko se ne razume u bojlere često ne ume da prepozna opasnost.

Zato ne dozvolite da se vaš bojler zapusti i da dođedo fatalnih posledica, kao što je eksplozija bojlera ili požar.

Najčešće zapremine Clage bojlera


Kada je reč o kupatilskim bojlerima, oni se kreću od pedeset do osamdeset litara. To jesu standardne zapremine, ali vi ne morate da izaberete nešto što je standardno. Možete izabrati model prema svojim potrebama.

Kako bi znali više o brendovima i markama bojlera, bolje je da pitate servisere koji se stvarno razumeju u bojlere, jer oni ih svakodnevno popravljaju i dobro poznaju sve prednosti i mane svih bojlera. Isto tako, ne morate kupiti klasičan bojler.

U ponudi su i bojleri koji se montiraju horizontalno tako da zauzimaju malo mesta u kupatilu, što je posebno važno ako imate malo kupatilo i nedostaje vam dodatni prostor.

Servis i popravka Clage inox i prohromskih bojlera


Naše ekipe rade danonoćno, tako da se nemojte ustručavati da poziv uputite bilo kada i majstori će doći.

Ukoliko razmišljate o prohromskom bojleru koji se postavlja horizontalno, ne brinite, oni se popravljau isto kao i klasični bojleri bilo kojih gabarita, samo što se otvaraju sa druge strane.

To sve naši serviseri dobro znaju i šta god da primetite od kvarova, slobodno ih kontaktirajte u bilo koje doba dana i noći.

Čak i ako vam je potreban samo savet, ne ustručavajte se da uputite poziv.