Kada se nad lavaboom pusti topla voda, curi iz bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Nikada nemojte zanemariti curenje vode iz bojlera, bez obzira na uzrok. Ukoliko ste primetili da voda curi iz bojlera u momentu kada pustite toplu vodu u lavabou, to bi moglo da ukase na sledeće kvarove i probleme.

Na prvom mestu bi trebalo isključiti napajanje bojlera, kako biste ostali bezbedni. Sledeća stavka je da ispitate odale dolazi curenje vode. Pažljivo proverite bojler i cevi kako bise otkrili mesto curenja vode. Sve su to važne informacije za vodoinstalatere.

Ponekad je uzrok curenja u ventilima koji mogu biti stari i oštećeni. Curenje ventila je opasnost po sebi, zato ih vaš vodoinstalater mora obavezno proveriti i zameniti po potrebi.

Odvodna cev može biti oštećena i može biti glavni uzrok curenja bojlera

Ponekad je sa bojlerom i lavaboom sve u redu, ako i sa cevima, a problem može praviti visok pritisak vode.

Nemojte sami donositi zaključke već pozovite naš servis koji već nekoliko decenija radi sve vodoinstalaterske usluge. Ponekad je najbolje skratiti sebi put i rešiti problem, nego sam ispitivati i popravljati, a takođe izgubiti puno vremena i novca.

Važno je da znate da nas uvek možete naći na dostupnim brojevima telefona, i u dežurnoj službi koja radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

Bojler nikako nije uređaj sa kojim bi trebalo eksperimantisati, zato ne preuštajte ništa slučaju i zakažite dolazak naših majstora na bilo koju adresu u svim delovima Beograda.

Uvek je bolje zvati proveren servis sa pravom adresom i iskusnim vodoinstalaterima, gde ćete dobiti račun i garanciju, nego možda uštedeti malo novca i napraviti sebi štetu, koju posle morate da ispravljate zbog nesavesnih majstora.