Bojler pregreva vodu

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bojler koji pregreva vodu je veoma veliki rizik po vas i vaše ukućane. Ukoliko pustite vodu a ona je vrela nije podešena na 60 stepeni nego temperatura nastavlja da raste, to znači da je otkazao termostat, a to ćete primetiti po zujanju i ključanju vode.

Nipošto nemojte koristiti takav bojler, već odmah pozovite naš servis. Rešenja ima, a to su stručni i iskusni serviseri bojlera koji vas neće ostaviti na cedilu već će doći na vašu adresu, u veoma kratkom roku.

U vezi sa pregrevanjem vode u bojleru važan je i grejać koji takođe mora raditi dobro. Prepustite našim serviserima da pregledaju bojleri i zamene termostat, kako ne biste došli u situaciju da bojler eksplodira. Vama je važno samo da umete da prepoznate problem, pozovete našu službu za hitne intervencije i prijavite kvar.

Najbolja stvar koju možete da uradite je da redovno servisirate bojler. Ako još niste pronašli adekvatan servis, naši serviseri vam stoje na raspolaganju. Profesionalno radimo sve vodoinstalaterske usluge i svim klijentima dajemo račun i garanciju.Imamo veoma prihvatljive cene, zbog čega nas naši klijenti stalno zovu za bilo koji problem, jer znaju da ćemo doći u najkraćem roku.

Važno je da znate kada ste u opasnosti i kada bojler može eksplodirati i napraviti vam stvarno veliku štetu. Pravi saveti i stalno održavanje je takođe ono što ćete dobiti od nas, pored popravke i zamene delova.