Favorit servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bojler koristimo mnogo puta u toku jednog dana, posebno ako se radi o porodici koja ima više članova od kojih su neki i mala deca. Topla voda je uvek potrebna, stoga je jako važno da bojler bude ispravan i da funkcioniše. 

Servis i popravka Favorit bojlera


Ipak, potrebno je i da budemo opušteni i da znamo da svaki kvar može da se reši, tako da je samo potrebno pozvati prave majstore.

Na raspolaganju vam stoje naše ekipe za sve vrste bojlera, ali i marke.

Sigurni smo da znate da sve marke bojlera uglavnom rade po istom principu.

Bojleri mogu biti kuhinjski, kupatilski, horizontalni, vertikalni ali i protočni bojleri koji su sve popularniji, zbog činjenice da odmah možete koristiti toplu vodu, bez čekanja.

Servis Favorit kuhinjskog bojlera


Naši majstori su ljudi koji se ovim poslom bave preko trideset godina i za to vreme su na terenu videli sve moguće vrste kvarova, tako da ih ništa ne može iznenaditi. Ne postoji situacija koju oni ne mogu da reše.

Zato firme kojima posao zavisi od ispravnosti bojlera mogu da se oslone na nas.

Za firme imamo posebne uslove i pogodnosti za redovno sevisiranje.

Ukoliko vam je potreban stvarno pouzdan servis, koji će blagovremeno vršiti pregled svih vaših bojlera i uraditi pravu dijagnostiku i sve popravke na vreme, kako ne bi došlo do težih kvarova na bojleru, pozovite nas.

Servis Favorit kupatilskog bojlera


Cene popravki su veoma realne i prihvatljive svima, tako da se slobodno može reći da dobijate najviše za svoj novac – vrhunsku uslugu za dobru cenu.

Ono o čemu mnogi ne razmišljaju je da je mnogo isplativije reagovati na vreme i platiti početnu cenu kvara, nego čekati da se kvar pogorša a bojler dođe u stanje u kome je opasno da se koristi.

Prevencija je uvek isplativija od ozbiljnijih popravki, zato je bolje sprečti veće karove i pozvati majstore da saniraju manju štetu ili kvar na nekom od delova u bojleru, nego čekati da se bojler skroz pokvari.

Najčešće zapremine Favorit bojlera


Zapremine se obično kreću od pedeset i osamdeset litara. Ali to ne mora biti pravilo.

Važno je da dobro sagledate vaše potrebe.

Pre svega ocenite kolike su ptrebe vašeg domaćinstva, da li živite sami ili imate veliku porodicu.

Za četiri i više članova porodice, potrebno je da kupite bojler najveće zapremine, jer ćete samo tako imati toplu vodu i za kupanje i za kuvanje i za pranje sudova.

Ukoliko niste sigurni,pitajte prodavce ili same servisere oni najbolje znaju kako radi jedan bojler i koliko mu treba vremena da zagreje potrebnu količnu vode na dnevnom nivou

Servis i popravka Favorit inox i prohromskih bojlera


Možda mislite da materijal od koga su napravljeni bojler i delovi u njemu nije važan, ali kvalitetan prohromski bojler od prohromskog kazana, trajaće vam mnogo duže od standardnog.

Takođe kvalitetan kazan je otporniji na koroziju, udarce i druga oštećenja, a ako se kazan na bojleru ošteti, ne možete ga popraviti več samo kupiti novi.

Upoznajte se detaljnije sa brendom Favorit


  • Istorijat o brendu Favorit Electronics

  • Ko je osnovao Favorit?

Kompanija Favorit je osnovana 1994.godine, a sedište kompanije je u Makedoniji.

Danas su poznati internacionalni brend i prepoznatljivi brend za belu tehniku.

  • Šta su proizvodili u početku, a šta proizvode danas?

Tim Favorit Electronics-a se okupio i počeo da radi na razvijanju električne opreme i aparata za belu tehniku.

Danas su jedan od vodećih brendova za aspiratore, belu teniku, male kućne aparate, mašina za pranje i sušenje veša, mašine za pranje sudova, bojlere, klima uređaje, televizore.

  • Koja tržišta sada pokrivaju?

Favorit Electronics ima preko 30 prodajnih mesta širom Makedonije, ali svoje artikle isporučuje i na evropsko tržište.