Tesy servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bojler je neophodan u svakom domaćinstvu, jer je topla voda stalno potrebna.

Ovo je posebno važno u porodicama gde ima više članova, kao i tamo gde su mala deca.

Kako god, kada se bojler pokvari, treba odmah zvati majstora. 

Servis i popravka Tesy bojlera


Bojler je jedan od uređaja u kući, bez koga normalan svakodnevni život uopšte nije zamisliv.

Tako da često nastaje panika kada on ne može da zagreje vodu.

Saveti sa interneta su beskorisni, a mogu biti i opasni, ako pokušate da problem rešite sami, zato je veoma važno da ne gubite vreme i da ne napravite dodatni kvar svojim eksperimentima, već pozovite naš tim eksperta za sve vrste popravki na bojleru.

Mi možemo da servisiramo Tesy bojlere, ali i sve druge marke i modele bojlera.

Servis Tesy kuhinjskog bojlera


Nekada razlog može da bude to što je grejač crkao, ili je samo preopterećen naslagama kamenca, pa bi ga trebalo očstiti.

Svakako bi trebalo bi da znate da postoje i bojleri koji se mogu montirati vertikalno i horizontalno, kao i da na tržištu postoje akumulacioni, protočni bojleri, kao i bojleri sa suvim grejačem.

Raspitajte se o svim opcijama i dobrim i lošim stranama za svaki bojler. Iako su neki modeli savremeni, svi bojleri su skloni kvarovima,

Servis Tesy kupatilskog bojlera


Ne bi trebalo da radite sami bilo šta oko bojlera, pošto je ovo specifična sanitarija koja radi i na struju i na vodu.

Uvek se za to zovu profesionalci. Jedna od naših najčešćih intervencija je i zamena sigurnosnog ventila, koji je direktno odgovoran za pritisak vode u bojleru.

Veliki pritisak vode je veoma opasan i može dovest do eksplozije bojlera, zato se on mora držati pod kontrolom.

Sigurnosni ventil direktno je povezan sa bezbednošću bojlera, zato bi trebalo da i on bude sastavni deo servisa i svakog pregleda bojlera.

Najčešće zapremine Tesy bojlera


Naši majstori svoj posao rade preko tri decenije, tako da nema kvara koga oni nisu videli na terenu i koji nisu rešili.

Kada govorimo o najčešćim zapreminama, one  nisu toliko važne, koliko je važno da pronađete bojler koji će imati baš onoliki kapacitet koji vam je potreban.

Većina višečlanih porodica bira bojlere koji imaju zapreminu 50 il 80 litara, jer su oni daleko najprodavaniji i mogu se nači od različitih brendova i proizvođača.

Servis i popravka Tesy inox i prohromskih bojlera


Svoj dolazak na vašu adresu neće naplatiti već samo ruke i materijal koji iskoriste tokom obavljanja intervencije.

Dostupni smo 24 sata, pokrivamo ceo Beograd i možemo da odgovorimo na sve vaše zahteve.

Naši klijenti najčešće su fizička lica, domaćinstva, ali i pravna lica čije bojlere već godinama održavamo ispravnim i u odličnom stanju.

Do sada nismo imali ni jednu opasnu situaciju u vezi sa bojlerom, a da je direktna posledica našeg nemara i nestručnosti.

Pravnim licima omogućavamo dodatne pogodnosti i uslove plaćanja za redovan servis svih bojlera.

Upoznajte se detaljnije sa brendom Tesy


  • Istorijat o brendu Tesy

Brend Tesy na tržištu se izdvojio po svojim inovativnim rešenjima i pametnim sistemima, kojima je moguće upravljati na daljinu, samo uz pomoć interneta i aplikacije. 

  • Ko je osnovao Tesy?

Kompaniju Tesy su 1990.godina osnovala braća Kjurkčijev u Bugarskoj, a 25 godina kasnije napravljen je novi pametni bojler, kojim je moguće upravljati putem aplikacije.

  • Čime su se nekada bavili, a čime se bave danas?

Tesy je počeo sa proizvodnjom električnih grejača i uljnih radijatora, a 1997.Tesy je započela svoj razvoj i van Bugarske.

Tesy je poznata po tome što je prva ponudila Slim bojlere ukrajinskom tržištu, a poznati su i po tome što su prvi pokrenuli TV oglašavanje bojlera u Evropi.

Ova kompanija proizvodila je bojlere velike zapremine i električne konvektore, a električni Bilight bojleri su njihov najpoznatiji i najprodavaniji proizvod.

  • Koja tržišta sada pokrivaju?

Tesy bojleri i drugi proizvodi prodaju se u preko 56 zemalja širom sveta, a do sada su proizveli. 1.200.000 električnih bojlera širom sveta.

  • Trenutna vrednost firme u 2021.godini?

Tesy je tokom zadnjih deset godina, zabeležio značajan rast, a tokom 2020 godine, prihod od prometa iznosi 75.534 dolara.