Bojler pucketa dok radi

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Ono što je važno jeste da ne smete zanemariti neobične zvuke iz bojlera. Najčešće je to zvuk pucketanja, cvrčanja, šištanja, a svi ovi zvuci znače da se dešavaju neki procesi u bojleru koji nisu dobrodošli.

Pucketanje u bojleru signalizira zvuk zagrevanja kamenca, a to znači da je neophodno čišćenje i uklanjanje kamenca koje se redovno radi u sklopu godišnjeg servisa bojlera.

Pucketanje u bojleru praćeno je slabim zagrevanjem vode, a zvuk pucketanja je zvuk zagrevanja kamenca koji ne bi trebalo da se taloži u bojleru i oko grejača, jer usporava rad bojlera i proces zagrevanja vode. Šištanje u bojleru je često povezano sa neadekvatnim pritiskom u bojleru, a prateći simptomi mogu biti curenja iz bojlera, kao način da se bojler oslobodi pritiska i da ne eksplodira. Koji god zvuk da čujete trebalo bi da pozovete servis bojlera da prover ii  uradi popravku bojlera. Pre svega naši majstori će ustanoviti uzrok čudnih zvukova u bojleru i adekvatnim popravkama će sanirati te zvukove.

Možete se osloniti na nas, jer imamo više godina iskustva, najsavremeniju opremu i tim koji je dežuran i pokriva sve delove Beograda. Naši klijenti znaju da mogu da računaju na nas, jer dobijaju i račun i garanciju, pa znaju da smo sertifikovani i ozbiljan servis koji će uvek rešiti svaki vodoinstalaterski problem, uključujući i problem sa bojlerom.