Šta kada bojler slabo greje?

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Ukoliko vaš bojler više ne greje vodu kako bi trebalo a vi čekate satima da se napuni toplom vodom, to je glavni pokazatelj da je grejač pregoreo i da više ne vrši svoju glavnu funkciju. U 90% posto slučajeva problem je u grejaču. Kada se na grejaču nakupi velika količina kamenca tada grejač zapravo zagreva kamen a ne vodu i to je glavni razlog zbog čega bojler slabo greje. 

U tim situacijama najčešče je potrebno zameniti grejač a za to vam je neophodan iskusan vodoinstalater koji ima znanja i iskustva u radu kako sa strujom tako i sa vodom. Vodoinstalater će zameniti grejač tako da ne morate da brinete ni o nabavci, već to možete prepustiti vodoinstalateru, koji dobro poznaje vrste grejača i kazana. Ono što mnogi ne znaju da se ne može svaki grejač ugraditi u svaki bojler. Ukoliko imate sreće dovoljno će biti i čišćenje kamenca ukoliko je manja količina u pitanju.

Da biste sprečili ovu bojleru i što duže sačuvali bojler i grejač neophodno je da čistite kamenac redovno a to je takođe intervencija koju rade vodoinstalateri.