Šta kada pukne prebacivač na tuš kadi?

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Prilikom tuširanja veoma je važno da možemo da podesimo mlaz i prebacujemo na opcije tuširanja po želji. Ako prebacivač na tušu ne radii li je pukao, nećemo moći adekvatno da koristimo tuš i zato je važno da problem saniramo na vreme.

Potrebno je da pozovete stručnog vodoinstalatera koji će demontirati i popraviti prebacivač. Pre skidanja prebacivača, važno je skinuti crevo uz pomoć ruke ili kleštima. Takođe je potrebno skinuti navoj na kome je bilo crevo. Skidanje navoja se radi imbusom, a ako nemate imbus poslužiće i klešta, samo morate paziti da navoj ne stisne prejako, jer se može deformisati. Zatim je potrebno izvaditi osovinu.

Ako se ne snalazite dobro sa popravkama i nemate sav potreban alat, pozovite naš vodoinstalaterski servis,koji će stiči na vreme na zakazanu intervenciju.

Kako biste mogli da nastavaite da koristite tuš, potrebno je da se prebacivač zameni što pre.

Naš servis koji ima preko 30 godina iskustva, pokriva sve delove Beograda ovu uslugu radi svakog dana. Možemo vam pomoći oko nabavke rezervnih delova i uraditi popravku na vašoj adresi. Nakon popravke dajemo graanciju i račun.

Naše cene su svima prihvatljive i zato nemojte čekati, već uživajte u tuširanju već danas.

Osim popravke prebacivača, radimo i sve druge popravke u vezi sa sanitarijam, zamenu česme, cevi, montažu tuša i slavine, postavljenje sanitarija. Tu smo od 00-24 svakim danom i praznicima.