Fentes servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Koliko će vam bojler trajati, ili bolje rečeno, kazan u njemu, zavisi od kakvog je materijala sačinjen.

Ranije su postojali emajlirani kazani i njihova garancija je bila svega godinu dana, dok su u praksi trajali od tri do četiri godine.

Takođe, pocinkovani bojleri, mogli su da se nabave sa garancijom od četiri godine, a u praksi bi radili oko sedam do osam godina.

Najbolja odluka je uzeti bojler koji ima kazan od nerđajućeg čelika.

Servis i popravka Fentes bojlera


Nerđajući čelik, prohrom ili inox, sve su to nazivi za vrhunske kazane, na koje se daje garancija od deset do petnaest godina, sve zavisi od proizvođača.

Za to vreme možete da budete mirni što se kazana tiče.

Ipak, bojleri se ne sastoje samo od kazana, već iz mnogo drugih delova, koji mogu napraviti problem u funkcionisanju bojlera i sprečiti da imate dovoljno tople vode u svakom trenutku.

Jedna od tih delova može biti grejač, termostat, elektronika, ventili cevi i drugo.

Servis Fentes kuhinjskog bojlera


Ipak, postoje druge intervencije koje mogu da se odrade u tom periodu, a to je čišćenje ili zamena grejača, kao i termostata, fleksibilnih creva..

Najboja odluka koju možete doneti kada su bojleri u pitanju, jeste da redovno obavljate redovan servis bojlera, odnosno da nas pozovete, a mi ćemo vam zakazati termin, koji vam odgovara.

Prilikom redovnog servisa, bez obzira da li su se pojavila neka oštećenja ili ne, mi detaljno ispitujemo bojler i sve njegove funkcije i delove i po potrebi radimo popravke.

Servis Fentes kupatilskog bojlera


Nemojte čekati da problem postane veći, već pozovite naše ekipe na vreme.

Vrlo često se dešava da baš prilikom redovnog servisa, otkrijemo neki problem koji bi mogao da eskailra u nekom skorijem trenutku i rešavamo ga na vreme.

Tada vas veliki kvarovi ne mogu iznenaditi, jer redovan servis jeste prevencija koju radimo, kako bi vaš bojler bio bezbedan, a vi sigurni kada ga koristite.

Ipak, sigurni smo da se mnogo bolje osećate kada znate u kakvom je stanju vaš bojler i da je u rukama iskusnih servisera koji su zaposleni u našem servisu.

Najčešće zapremine Fentes bojlera


Našim serviserima nije problem ni jedan gabarit bojlera.

Podjednako uspešno saniramo sve kvarove, kako na onim bojlerima zapremina 50 i 80 litara koje i najščešće radimo, tako i sve one koji su manje ili veće zapremine.

Fentes, ali i bilo koja druga marka bojlera za nas nije nikakva prepreka.

Pokrivamo ceo Beograd i dostupni smo svakog dana, čak i onda kada drugi odmaraju ili slave.

Iako su cene dolaska praznicima i vikendom nešto veće, ne razmišljajte, već nas pozovite, vreme je ponekad najvažniji faktor uspešne popravke.

Servis i popravka Fentes inox i prohromskih bojlera


Našu ekipu čine ljudi sa preko 30 godina isustva.

Veoma puno ulažemo u edikaciju, alate sa kojima radimo, kao i efikasnu uslugu ka svim korisnicima, jer znamo koliko je topla voda važna na svakodnevnom nivou, kako za kupanje, kuvanje, pranje veša i sve važne aktivnosti koje su povezane sa toplom vodom.

Tu je i nađa hitna služba za iznenadne i neodložne situacije, kada možemo da pokažemo našu profesionalnost na delu.