Promena termostata na bojleru

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Termostat je odgovoran za regulisanje temperature na bojleru ali i u drugim uređajima. Veoma je važno da on radi ispravno, jer u slučaju kvara on može pokazivati pogrešnu temperaturu i tada postaje potencijalno opasan, jer se bojler može pregrejati i tako može doći do eksplozije. 

Zato je važno da imate profesionalnog vodoinstalatera koji će umeti da zameni termostat na adekvatan način i da vam ugradi termostat koji je ispravan. Dobra procena je posla posla, pa vodoj staater mora poznavati dobro uređja ei sve delove kako bi pronašao kvalitetan način za ugradnju i zamenu termostata na bojleru.

Naši vodoinsalateri vam uvek stoje na raspoaganju. Nakon gotovo 30 godina iskustva možemo da kažemo da nam je servis bojlera jedan od najboljih u gradu. Maksimalno umanjujemo rizik od opasnih kvarova i eksplozija bojlera, tao što našim klijentima radimo redovno servisiranje bojlera.

U slučaju da je potrebna zamena termostata, možete nas pozvati i zakazati zamenu. Znaci da vam je potrebna zamena termostata su predugo čekanje da se voda u bojleru zagreje, nezagrevanje vode iako je uključen bojler, prevruća voda podešena na normalnoj temperature. To sve pokazuje da je došlo do greške u komunikaciji između termostata i grejača pa se voda ne zagreva tempom mkoji je potreban. Zato bojler nikada ne popravljajte sami, možete stradati, pored toga što možete napraviti veliku materijalnu štetu, već pozovite stručna lica iz našeg servisa, od kojih ćete dobiti račun i garanciju kakao na ovu uslugu, tako i na sve ostake usluge.