Zamena termostata na boleru

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bojler je uređaj potreban u svakom domaćinstvu, posebno u porodicama koje broje više članova. Negde postoji samo jedan bojler, koji nazivamo centralnim i on snabdeva toplom vodom i kuhinju i kupatilo. Drugi ljudi, se ipak, odlučuju da imaju poseban bojler, samo za kuhinju.

Za šta će se odlučiti, zavisi od toga šta smatraju da više štedi električnu energiju. Bojler se sastoji od mnogo delova kao što su kazan, termostat, grejač, sigurnosni ventil, fleksibilna creva... I svi zajedno učestvuju u funkciji rada ovog uređaja.

Kada se jedan deo pokvari, trebalo bi odmah pozvati majstore. Naše ekipe izlaze na teren u svakom trenutku, tako da mogu da vam priskoče u pomoć. Njihova vozila su uvek spremna i dolaze na vašu adresu u roku od sat vremena od kako prime poziv.

Zamena termostata nije nešto što bi trebalo sami da radite, jer je termostat važan deo koji isključuje grejač, tako da ne dozvoljava da se voda u njemu pregreje. U slučajevima kada je termostat pokvaren, trebalo bi da sigurnosni ventil ispusti paru od pregrejane vode. Zbog toga vodite računa i u kakvom vam je stanju ovaj ventil.