Prestao da radi bojler

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Kada bojler prestane da radi, mogući su neki od sledećih razloga. Prvo bi trebalo posumnjati na prekidač bojlera. Ukoliko prekidač nije ispravan savetuje se zamena. Ako imate probem da bojler više ne greje vodu kao ranije,a sijalica pokazuje kao da je sve u najboljem redu, moguće je da je problem u osiguraču strujnog kola, koji je potrebno popraviti ili zameniti. Neispravan grejač je jedan od najčešćih razloga zbog koga bojler više ne radi, glavni krivac je velika količina nakupljenog kamenca koji je potrebno očistiti.Ponekad i priključci mogu biti problem oni vremenom zarđaju i oksidiraju pa ih je potrebno zameniti novim. 

Ukoliko imate problem da voda curi iz boojlera prvo bi trebalo proveriti dihtung i kazan, oštečenja na kazanu je i najlakše primetiti.Takođe dešava se i da bojler greje vodu bez kontrole i tada je obično neisparavn termostat uzrok ili termički osigurač.

Šta god da je razlog, pozovite ovlašćenog električara i on će najbolje znati u čemu je problem kada mu preko telefona opišete problem.