Elit inox servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

063/262 242 Beograd
Ocena 4.75/345
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Bojler je sanitarija bez koje je veoma teško zamisliti normalan, svakodnevni život. Naprosto, to dolazi od činjenice da nam je topla voda potrebna u svakom trenutku. Ovo posebno važi za višečlana domaćinstva i ona koja imaju malu decu. 

Servis i popravka Elit inox bojlera


Ako se nešto desi sa vašim bojlerom, ako on ne može da ugreje vodu ili počne da curi, tada je pravi trenutak da se obratite našim majstorima. Kvar može da bude benigni ali i veoma opasan.

Ukoliko niste stručnjak, teško ćete proceniti, zato je važno da obavezno pozovete majstora, koji će vam reći koliko je situacija ozbiljna.

Naravno, jasniju sliku i cenu možete dobiti tek nakon detaljnog pregleda bojlera, jer se ispostavi da je problem često u nekom drugom delu bojlera koji izaziva curenje ili šištanje bojlera.

Servis Elit inox kuhinjskog bojlera


Postoje i mali kuhinjski bojleri, koji služe da uz pomoć tople vode operemo sudove ili spremimo obrok, operemo namirnice i ovaj bojler mora da radi kako treba.

Kuhinjski bojleri imaju iste delove kao i kupatilski, pa se najčšće rade popravke grejača, termostata, cevi u bojleru.

Iako kazan može delovati kvalitetno i novo, stanje unutar bojlera može biti problematično. Delovi su često oštećeni i propali od upotrebe, zato se jasna slika vidi tek kada serviser otvori bojler.

Servis Elit inox kupatilskog bojlera


Dobro je znati da se u svakom trenutku možete obratiti našim ekipama, tako da će one uvek izaći na teren, i to u roku od sat vremena.

Ukoliko ste pravno lice, možete sa servisom ostvariti posebnu vrstu ugovora za pravna lica, koji podrazumeva uluge uz obavezno izdavanje računa i garanciju na delove.

Serviseru ugrađuju nove i pouzdane delove, kako bi bojler bio pre svega bezbedan i efikasan.

Najčešće zapremine Elit inox bojlera


Najčešće zapremine Elit inox bojlera su od 50 i 80 litara, kada je reč o kupatilskim bojlerima.

Ali uvek se možete obratiti prodavcu za savet, ukoliko niste sigurni koliki bojler vam je potreban.

Savetujemo da dobro procenite svoje potrebe kada je korišćenje tople vode u pitanju, kako ne bi kupili premali bojler koji će morati neprekidno da radi, a da na kraju nemate dovoljno tople vode u trenutku kada vam je potrebna.

Servis i popravka Elit inox inox i prohromskih bojlera


Majstori su tu za sve intervencije. Posebno obratite pažnju na čišćenje kamenca u bojleru koja je i najčešća intervencija.

To je jedna od najvažnijih stvari koje bi trebalo serviser da vam kaže, kada kupite novi bojler i dobijete garanciju.

Bez obzra da li imate nov bojler koji je u garanciji ili bojler koji već dugo koristite, čišćenje kamenca je obavezno na svakih 6 meseci.