Stiebel Eltron servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Topla voda je potrebna da bismo imali normalan svakodnevni život. Ipak, bojler može da se pokvari, kao i svaka druga sanitarija.

To može da bude kvar nekog dela, ili da ceo kazan procuri, usled zarđalosti, na primer. 

Servis i popravka Stiebel Eltron bojlera


Majstori moraju da dođu da vide šta nije u redu, jer recimo, ako vaš bojler ne greje vodu, to može da bude zbog toga što je na grejaču nakupljen kamenac, ili je on naprosto, crkao.

Tada će biti potrebno ili čišćenje ili kompletna zamena.

Fabrički grejači ponekad su lošeg kvaliteta i tada ga treba proveriti.

Nikako to ne radite sami već nas obavezno pozovite. bilo kakve popravke od strane nestručnih lica mogu biti fatalne, zato mi dolazimo za veoma kratko vreme na vašu adresu, gde ćemo ustanoviti gde se tačno krije problem.

Servis Stiebel Eltron kuhinjskog bojlera


Najbolje je da sami ne pokušavate da rešite ove kvarove, ma koliko izgledali da su jednostavni, jer vi ipak niste majstori, i u praksi se dešava dosta nepredviđenih situacija.

Ukoliko često imate problem sa grejačem, možda bi bilo dobro da razmislite o bojlerima sa suvim grejačima, koji su najnoviji hit na tržištu.

Oni jesu skuplji ali su mnogo efikasniji, jer voda i grejač ne dolaze u kontakt i samim tim, nema ni kamenca, što je svakome koi ma bojler ogromno olakšanje ali i unapred sprečava suvišne popravke i čišćenje kamenca, gde ćete dodatno uštedeti, tako da se početna investicija uvek isplati.

Servis Stiebel Eltron kupatilskog bojlera


Cene naših majstora su realne i svakome su dostupne.

Ukoliko ste pravno lice i imate firmu,a bojler vam je nephodan da biste normalno funkcionisali, ne brinite, možemo napraviti veoma povoljne ugovore o saradnji, gde ćemo mi biti u obavezi da redovno servisiramo vaše bojlere, tako da oni budu naša briga.

Cene popravki i servisa na godišnjem nivu svakako su povoljnije za pravna lica, zato nas obavezno kontaktirajte, jer osim odličnih cena imamo i niz dodatnh pogodnosti za vas.

Najčešće zapremine Stiebel Eltron bojlera


Najčešće zapremine bojlera su od pedeset i osamdeset litara. Ali to ne morate ni znati.

Mi ćemo pregledati sve vaše prostorije i objekte i napraviti detaljan plan postavke odgovarajućih bojlera u skladu sa potrebama koje vaša firma ima.

Kada uradimo profesionalnu montažu, dalje ćemo voditi računa o redovnom servisu i svim neophodnim popravkama.

Naravno sve ove opcije su dostupne i svim ostalim fizičkim licima, koji imaju jedan ili više bojlera u svom domu.

Servis i popravka Stiebel Eltron inox i prohromskih bojlera


Popravka se izvršava brzo, uredno i kvalitetno, a na zamenjene delove, koji su originalni, vi dobijate garanciju i to pisanu.

Kada sarađujete sa nama, ne morate previše brinuti, veći deo posla obavljamo mi, a na vama je samo da nas pozovete.

Osim veoma prihvatljivih cena, od nas ćete uvek dobiti garanciju na delove i uslugu, kao i račun.