Menjanje bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Zamena bojlera nije igra i trebalo bi da ovaj korak ozbiljno shvatite. Najbolje bi bilo da pozovete servis bojlera i da utvrdite da li vam je zamena bojlera stvarno potrebno ili je moguće popraviti bojler koji već imate. Ova intrvencija se može razložiti na nekoliko koraka, a to je prvi i osnovni korak da majstori utvrde koja vrsta problema postoji u veša postojećem bojleru. Da li je to grejač ili možda napukao kazan ili je smao potrebno promeniti par sitnica.

Nakon što majstor utvrdi koji je kvar u pitanju  i popravi kvar, možete odlučiti da li ipak želite novi bojler. Ponekad se dešava da vam je potreban novi bojler iako je sve u redu sa ovim koji već koristiite, ali se broj vaših ukućana promenio.Na primer, dobili ste decu i sada vam je potreban veći bojler koji zagreva veću količinu vode  i to je skroz u redu, jer mi možemo demontirati stari bojler i postaviti novi vertikalno ili horizontalno. i vertikalni i horizontalni bojler se postavlja na isti način, samo se razlikuju u položaju. Zbog veličine kupatila ili prostora u kupatilu ili kuhinji, nekim korisnicima je komfornije da bojler bude postavljen vertikalno a nekima horizontalno.

Sama montaža novog bojlera je ka oi svaka druga intervencija, veoma je važno da s epostavi na pravilan način i da bojler bude stabilan jer nikako nije dobro ako on padne na pod budući da je jedan od najopasnijih uređaja u kući i može eksplodirati.

Montažu mora raditi stručno lice, zato uvek izaberite naš servis bojlera.