Prohromski bojleri

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Nekada su postojali bojleri od emajla, ili emajlirani, i u pitanju je bio bojler koji ima garanciju na oko godinu dana a u praksi traje oko tri do četiri godine. Takođe, postojali su i pocinkovani bojleri, koji su imali garantni list na oko tri do četiri godine, a radili su bez problema sedam do osam godina. I na kraju, pojavili su se prohromski bojleri, koji su od kazana koji je izrađen od nerđajućeg čelika.

Ovi bojleri, sa inox kazanima, imaju garanciju na deset do petnaest godina i to zavisi od proizvođača. U svakom slučaju, u praksi traju i mnogo duže, pa jedno dugo vreme ćete biti sasvim mirni. 

Postoji mnogo proizvođača bojlera sa prohromskim kazanima, kao što su Termorad, Ariston, Gorenje, Bosch, Tesy, Dom Pančevo i mnogi drugi. 

Najbolja odluka jeste da kupite baš ovakav bojler, jer se ulaganje koje imate u startu, višestruko isplati kako godine prolaze. Jedino što ćete morati, jeste da čistite povremeno grejač od kamenca, pošto su bojleri sa prohromskim kazanima skloni da skupljaju kamenac na grejaču. 

Ovo je usluga koja ne košta puno, a produžava vek grejaču i bojleru, samim tim.