Niskomontažni bojleri

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bojler mora da postoji u bilo kom objektu, bez obzira da li je namenjen za stanovanje, poslovni prostor ili za odmaranje, kao što su razne vikendice i slično. Topla voda je uvek potrebna, tako da bojler mora dobro da radi i bez greške.

Naši majstori svoj posao obavljaju preko trideset godina, što znači da su sve već videli na terenu, te nema situacije koja može da ih iznenadi. Pozovite ih kada imate bilo kakav problem, ili vam je možda potrebna montaža niskomontažnog bojlera.

Nemojte da pokušavate sami, samo zato što imate alat, i zato što posedujete neko prethodno iskustvo, kao i pomoć prijatelja. Ovakve situacije se najčešće završavaju tako što se nešto ne odradi kako treba, pa onda nervozni zovemo majstore da odrade popravke i korekcije. Bolje je zbog svega toga, u startu zvati ekipe, da dođu na adresu, onda kada to vama odgovara i da odrade posao po pravilima struke.

Zapremine niskomontažnih bojlera su obično pedeset i osamdeset litara, a marke su Ariston, Magnohrom, Tesy, Dom Pančevo, Termorad i mnoge druge. 

Cene usluga su vrlo prihvatljve, jer su realne.