Šta kada ne isključuje termostat bojlera?

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Uzbuđeni ste zbog tople kupke, a onda shvatite da vaš bojler odbija sarađivati isključivanjem termostata. Nemojte odmah paničiti!  Postoje određeni načini i koraci koje možete preduzeti pre nego što pozovete našeg profesionalnog vodoinstalatera.

Pre nego što bilo šta drugo pokušate, proverite da li  bojler ima dovoljno napajanja. Proverite osigurače i prekidače koji su povezani sa bojlerom. Ponekad, prekid u napajanju može izazvati probleme sa radom termostata.

Da li ste sigurni da su postavke termostata ispravne? 

 

Ponekad, neispravne postavke mogu dovesti do toga da bojler ne isključuje termostat kako treba. Pažljivo pregledajte postavke i pogledajte  da li su podešene na odgovarajuću temperaturu.

Mnogi bojleri imaju opciju resetovanja termostata. Proučite uputstva proizvođača i pokušajte resetovati termostat kako biste videli da li će to rešiti problem.

Ukoliko napajanje i postavke termostata nisu problem, proverite ventile i električne veze na bojleru. Ponekad, loša veza ili zagušeni ventil mogu ometati rad termostata.

Ako, uprkos vašim naporima, termostat i dalje odbija isključiti bojler, vreme je da pozovete naš profesionalni vodoinstalaterski servis.  Naš vodoinstalaterski servis fedovno vrši servis bojlera u svim delovima Beograda, kako za pravna tako i za fizička lica. Bojler je jedan od najopasnijh uređaja u kući i zato nije za igranje, jer može biti opasan i rizičan ukoliko nemate znanja i iskustva da prepoznate problem.

Najbezbednije je da nas angažujete i nakon popravke ćete biti sigurni da će se termostat bojlera uključivati kada je potrebno. Mi našim klijentima dajemo garanciju i račun  dostupni smo im za sve intervencije od 00-24h svakog dana.