Termorad servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Kada uveče krećemo na počinak, obično volimo da se dobro osvežimo i istuširamo, a mnogima od nas prija opuštanje u toploj kupki, umesto brzinskog tuširanja u tuš kabini.

Ovo je varijanta više predviđena za jutro, kada žurimo i nemamo toliko vremena da se posvetimo sebi.

Servis i popravka Termorad bojlera

 

Zbog svega toga, topla voda nam je uvek potrebna i život se bez nje ne bi mogao zamisliti.

 

Ako sa bojlerom nešto nije u redu, ljude obično počne da hvata panika, pošto žele da tu situaciju što pre reše i da sve radi normalno.

Ne možemo bez tople vode i zato je veoma važno da servis bojlera bude nešto o čemu mislimo na vreme. bilo koji problem da primetite, potrebno je da odmah pozovete i zakažete dolazak na adresu, koji je u potpunosti besplatan.

Ukupna cena popravki ako je potrebna popravka biće definisana, tek kada majstor pogleda bojler na licu mesta.

Ako je potrebno da se radi neka od zamena, majstor će nabaviti potrebni deo umesto vas.

Servis Termorad kuhinjskog bojlera

 

Zato nam je potreban dobar majstor koji će doći što pre.

 

Možete se osloniti na naše ekipe, koje će doći u roku od sat vremena, ako je u pitanju hitna intervencija, bez obzira gde se nalazite na teritoriji Beograda.

Kuhinjski bojleri su takođe važni i moraju se popravljati.

Postoje intervencije koje se ne smeju odlagati ni čekati, zato i postoji naša hitna služba koja za nekoliko minuta dolazi na vašu adresu u ekstremno opasnim situacijama, kada bojler može da pregori ili da se desi strujni udar.

Servis Termorad kupatilskog bojlera

 

Ekipe dolaze odmah nakon što prime poziv. Najverovatnije će vas neko iz naše ekipe posavetovati da isključite bojler iz struje i zavrnete ventil radi sigurnosti, pre nego što oni dođu, da poprave bojler.

 

Iako se veliki broj ljudi seti da pozove servisera, tek kada je bojler u ozbiljnom kvaru, znajte da odugovlačenje i neredovno čišćenje kamenca unišava vaš grejač u bojleru.

Vremenom to dovodi do toga da možete čekati satima na toplu vodu, a grejač postaje tempirana bomba u bojleru.

Najčešće zapremine Termorad bojlera


Zapremine se kreću od pedeset do osamdeset litara. Ipak, to su samo standardi.

Na tržištu postoji još mnogo vrsta bojlera, pa prvo razmilste o dnevnoj potrošnji vode i broju članova domaćinstva, kao i ukupnu sumu koju ste spremni da izdvojite za bojler i pitajte prodavce i servisere za savet. kada kupite bojler, montaž nikada ne radite samo već zakažite montažu putem našeg telefona.

Servis i popravka Termorad inox i prohromskih bojlera


365 dana u godini, 24/7 je radno vreme.Uvek je neko na raspolaganju od naših servisera, ko može izađ na teren i doći do vas.

Dobro smo organzovani, ppokrivamo ceo Beograd i možemo da odgovorimo na nekoliko intervencija istovremeno.

Od pomoći je ako nam pojasnite simptome koje primetite na vašem bojleru, jer prema tome možemo zaključiti u čemu je problem.

Upoznajte se detaljnije sa brendom Termorad


  • Istorijat o brendu Termorad

Fabrika bojlera Termorad Group d.o.o je domaći poznati brend. Fabrika se nalazi u zapadnom delu Srbije u blizini Požege.

  • Ko je osnovao Termorad Group d.o.o?

Termorad je osnovala porodica Rajević, 1994.godine, koja je u početku bila malo porodično preduzeće u istoimenom valsništvu.

Mala zanatska radionica se vremenom razvijala, a od samo nekoliko zaposlenih, danas broji više od 100 zaposlenih koji rade u poslovnom prostoru od 8.500 m2.

  • Čime su se bavili nekada, a čime se bave danas?

Termorad Group je vremenom sasvim modernizovao svoju opremu i poslovanje. A 2008.godine je uskladila svoe poslovanje sa standardom kvaliteta ISO 9001, dok su finalni proizvodi, usaglašeni sa EAC standardom.

Termorad grupacija se od početka, pa do danas specijalizovala za proizvodnju bojlera, a danas je lider na domaćem tržištu sa preko 150 modela bojlera, zapremine od 5 do 500 litara, sa emajliranim, prohromskim i polipropilenskim kazanom.

Danas proizvodi i hidroforske posude, ekspanzine posude za sisteme etažnog grejanja, namenske inox posude,prohromske dimnjake.

  • Koja tržišta sada pokrivaju?

Osim nekoliko stotina prodajnih mesta širom Srbije Termorad proizvodi našli su svoj put i na tržištu Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Rusije, Ukrajine.

  • Trenutna vrednost firme u 2021.godini?

Ukupan prihod u 2021. godini koji je Termorad ostvario iznosi 1.152.723.000,00 dinara.