Bojler ne isključuje na zadatoj temperaturi

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345


Bojler mora biti ispravan da bi bio bezbedan za korišćenje. On se podešava tako što se šteluje da se zagreva na određenoj temperature, koja bi trebalo da za određeno vreme zagreje određenu količinu vode.

Ukoliko ste podesili temperaturu vode na kojoj voda treba da se zagreje, a bojler nastavlja da zagreva vodu, znaći da je došlo do kvara u random termostatu, koji se nalazi u bojleru i zadužen je za regulaciju temperature vode.

On može da se šteluje pomoću točkića na bojleru. Niikako ne radite proveru sami, već pozovite naše vodoinstalatere, koji će izaći na teren i uraditi kontrolu i detekciju kvara. Radni termostati koji se nalaze u bojleru se ispituju, tako što krenemo njihovu osovinu, na kojoj je točkić koji treba da klikne i uključi kontakte.

Kada se isključi radni termostat ni jedna kontakt ne treba da zuji. Ukoliko zuji to nije dobar znak i znači da je termostat neispravan.
Ipak, prepustite to vodoinstalaterima da ocene. Zamena termostata je svakako jedna od naših intervencija, koju radimo profesionalno i pedantno.
Tu smo svakog dana, radimo i vikendom i praznicima, a ako posumnjate da je kvar hitan i neodložan, pozovite našu službu za hitne inetrevencije.

Na raspolaganju su vam uvek naši licencirani vodoinstalateri sa preko 40 godina iskustva koji su do sada sarađiali sa preko 10000 korisnika, što pravnih, što fizičkih lica. Osim zamene termostata, radimo i sve druge popravke bojlera, čišćenje kamenca, zamenu grejača, zamenu ventila, zamenu kazana i svih drugih sastavnih delova.