Ariston servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Zamislite da žurite ujutru na posao, i otvorite vodu u tuš kabini, a iz tuša teče samo hladna voda! Onda pogledate u termostat i vidite da je kazaljka na nuli, da se voda uopšte nije zagrejala. Počinje da vas hvata panika i želite da majstori budu kod vas što pre.

Servis i popravka Ariston bojlera


Naše ekipe mogu da dođu kod vas za oko sat vremena. Nije važno gde se tačno nalazite na teritoriji Beograda, svejedno je, majstori će brzo stići. Otkloniće svaki kvar, jer već trideset i više godina rade na terenu, pa ne postoji situacija koju nisu rešili.

Servis i popravka bojlera podrazumevaju sve vrste popravki od zamene grejača na bojleru, zamene termostata na bojleru, montaže i demontaže bojlera, čišćenja kamenca do zamene ventila. Važno je da znate koje intervencije zahtevaju hitan dolazak i da što pre pozovete vodoinstalatera na vašu adresu.

Servis Ariston kuhinjskog bojlera


Bez obzira da li je u pitanju kuhinjski ili kupatilski bojler, potrebno je da oba rade kako bi trebalo, tako da je vrlo važno da zovete odmah. Majstori će krenuti čim prime poziv, ako ustanove da je hitna intervencija.

Kuhinjski bojleri su manjeg kapaciteta i obično se montiraju iznad sudopere. Za domaćinstva u kojima žive čitave porodice potreban je i kuhinjski i kupatilski bojler. Važno je da serviser rade sve vrste intervencija, a u bilo kom delu grada imate na rasolaganju nekoliko desetina servisa bojlera.

Servis Ariston kupatilskog bojlera


Kupatilski bojler obično se više koristi nego kuhiinjski, zbog veće potrošnje. Servis Ariston bojlera radi sve vrste popravki kupatilskih bojlera, bez obzira na model i marku. Takođe, ukoliko imate bojler koji se postavlja horizontalno i vertikalno, takođe ne morate brinuti.

Slobodno pozovite jer su serviseri majstori za sve vrste popravki i za sve vrste bojlera. Takođe, cene su sasvim pristupačne za većinu korisnika i nisu toliko velike kao što se misli. Za pravna lica postoje posebne pogodnosti ukoliko se servis radi češće i redovnije. Za firme koje imaju više bojlera, takođe postoji potreba za češćim popravkama i za njih većina servisa ima posebne uslove plaćanja.

Najčešće zapremine Ariston bojlera


Kada pričamo o zapreminama Ariston bojlera, možemo reći da Ariston bojlere možete naći u različitim veličinama i gabaritima. U prodaji se najčešće mogu videti oni od 6, 10, 30 litara i veći kupatilski bojleri od 30, 50, i 80 litara.

Najvažnije je da realno procenite svoje potrebe. Ukoliko živite sami, biće vam potreban manji bojler za vaše potrebe, a ako imate porodicu ili više članova u domaćinstvu onda će najbolji izbor biti onaj od 50 ili 80 litara.

Servis i popravka Ariston inox i prohromskih bojlera


Servis i popravka Ariston Inox i prohromskih bojlera je još jedna od opcija koje imate ako izaberete naš servis bojlera. Ono što nudimo je brzina i efikasnost i realna procena stanja, kao i prihvatljive cene. Cene nikada ne govorimo preko telefona, jer je potrebno dobro sagledati stanje bojlera.

Mi nikada ne dopuštamo da naši klijenti čekaju. već odmah izlazimo na teren i radimo potrebne popravke ili redovni servis.

Upoznajte se detaljnije sa brendom ARISTON


  • Istorijat o brendu Ariston

Ariston je jedan od najpoznatijih brendova, ne samo kada su bojleri u pitanju, već i veliki broj kućnih aparata, od ploča za kuvanje, do mašina za pranje i sušenje veša.

  • Ko je osnovao Ariston?

Osnivač Aristona je Arsitid Merloni, koji je 1930.godine, osnovap svoje prvo porodično preduzeće u Fabrijanu u Italiji.  Danas je Ariston svetski proizvođač kućnih aparata, sa 93.000 zaposlenih i 40% udela naitalijanskom  tržištu po prodaji kućnih aparata.

  • Šta je Ariston u početku proizvodio, a šta danas proizvodi?

Ariston je u početku proizvodio vage za merenje težine, a vrlo brzo se proizvodnja proširila na kućne aparate, kao što su ploče za kuvanje, sistemi za toplu vodu i boce za tečni gas. Kasnie 1960.godine Ariston je lansirao mašine za pranje veša i mašine za pranje sudova, kao i pećnicu “Unibloc” koja je osvojila prestižnu nagradu “Gold Compass Avard”

  • Koja tržišta sada pokrivaju ?

Ariston danas ima preko 40% udela u proizvodnji kućnih aparata na italijanskom tržištu, a danas je vodeći svetski proizvođač kućnih aparata sa profitom od preko 21 milijardi dolara godišnje. Takođe je i deo svetske mreže i poseduje preko 70 proizvodnih i tehnoloških centara širom sveta.

  • Trenutna vrednost firme u 2021

Ariston je ostvario neto prihod od 1.987 miliona evra, što se izaražava kao povećanje od 19,4% u odnosu na 2020.

Prilagodjen EBIT iznosio je 203 miliona evra, što je povećanje od +24,2% u odnosu na 2020.

Ostvaren neto profit od 136 miliona evra, povećanje od 41,0% u odnosu na 2020