Bojler zuji dok greje vodu

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Nije baš prijatno čuti neobične zvukove koji dolaze iz bojlera, poput pucketanja, zujanja i šištanja. Ovi zvukovi obično ukazuju na to da nešto nije u redu s bojlerom i da je hitno potreban servis. Ako primetite pucketanje i zujanje tokom zagrevanja vode, verovatno je problem u grejaču, ključnom delu bojlera odgovornom za zagrevanje vode - osnovnu funkciju bojlera.

Kamenac se često nakuplja na grejaču ako se redovno ne čisti. Ako se to dogodi, umesto da greje vodu, grejač će grejati kamenac, što će rezultirati znatno sporijim zagrevanjem vode. U tom slučaju, može vam biti potrebno i pola dana da dobijete toplu vodu za kupanje.

Čak i ako lampica i dalje svetli, a vi čekate satima na toplu vodu, verovatno je grejač na izmaku snage. Za pravilnu zamenu grejača uvek se obratite stručnjacima. Oni će obaviti nabavku novog grejača ili očistiti postojeći, zavisno o oštećenju, pružajući vam efikasan i bezbedan bojler.

Sprečite zujanj bojlera i osećajte se sigurno u svom domu. Sve što je potrebno je da nazovete naš servis za popravku i servisiranje bojlera. Možete nas zvati za hitne intervencije i za one svakodnevne. Dolazimo na vašu adresu, odmah po pozivu i u zavisnosti od termina rešavamo manje ili veće kvarove, radimo zamenu delova za koje dajemo račun i garanciju.