Curi voda na bojleru sa suvim grejačima

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Curenje vode na bojleru sa suvim grejačima i najverovatnije je  znak problema sa uređajem i zahteva brzu reakciju kako biste izbegli veće probleme ili oštećenja.

Prvo i najvažnije, isključite struju ili gasno napajanje bojlera kako biste ostali bezbedni tokom popravke.

Zatvorite ventil za dovod hladne vode u bojler kako voda ne bi ulazila u bojler  Pažljivo pregledajte bojler da biste utvrdili tačno mesto curenja. Curenje može biti uzrokovano različitim faktorima, kao što su oštećena cev, ventili ili sam grejač.

Ako niste sigurni u svoje veštine ili niste u mogućnosti da dijagnostikujete i rešite problem, obratite se našem licenciranom vodoinstalateru i našem servisu za bojlere. Oni će biti u mogućnosti da brzo dijagnostikuju i reše problem.

Ukoliko primetite da je curenje uzrokovano oštećenim grejačem, možda ćete morati da ispraznite bojler kako biste pristupili grejaču. Ovo treba uraditi pažljivo i uz poštovanje sigurnosnih mera.

 Ako je grejač očigledno oštećen, obratite se prodavcu ili proizvođaču da biste dobili odgovarajući zamenski grejač. Ukoliko niste sigurni kako to učiniti, opet je najbolje angažovati stručnjaka.

Pored grejača, takođe proverite cevi, ventile i druge delove sistema da biste bili sigurni da nema drugih problema. Ponekad curenje može biti uzrokovano oštećenjem drugih komponenata.

Curenje vode na bojleru je ozbiljan problem i može uzrokovati štetu vašem domu i potrošiti energiju. Zato je važno da reagujete brzo i da se pozabavite problemom što pre kako biste sprečili veće komplikacije.

Naši licencirani vodinstalateri koji rade više decenija će rešiti sve vrste problema sa bojlerom. Ukoliko ste primetili varnice u bojleru, dim ili preglrejani bojler, odmah pozovite našu službu za hitne intervencije.