Majstor za bojlere

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

063/262 242 Beograd
Ocena 4.75/345
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Servisiranje bojlera je nešto što ne želite da preskočite. Bojleri se kvare i to je neminovno, ali je najvažnije da kvar uočite na vreme i da budete u toku sa stanjem vašeg bojlera.

Kada bojler ne servisirate redovno, to je jako velika opasnost, pre svega može doći do strujnog udara, što može imati fatalne posledice.

Zato je važno da čim primetite nešto sumnjivo pozovete svog majstora. Čak iako bojler deluje kao da je u savršenom stanju, servis bojlera je obavezan i on se mora raditi minimum jednom godišnje. Razlozi za to mogu biti rizici od pregrevanja grejača, pritiska u bojleru, potencijalne eksplozije bojlera.

Da biste bili mirni i sigurni, važno je da na vašu adresu dođe majstor za servisiranje bojlera, koji će uraditi dijagnostiku, servis i popravku, a u to spada i zamena oštećenih delova, poput zamene grejača ili termostata.

Ne morate brinuti o nabavci rezervnih delova, to možete prepustiti vašem majstoru, koji će nabavku rezervnih delova uraditi za mnogo kraće vreme. Važno je i da možete da računate na garanciju za izvršene usluge i delove, jer je to znak da je serviser iz ovlašćenog servisa i da možete biti sigurni da će popravka i servis bojlera biti urađeni po protokolu.