Austria email servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Na tržištu postoje mnoge poznate marke bojlera, koje su se pokazale pouzdanim u radu i koje poseduju duge garancije. Jedna od takvih marki je i Austria email. Ukoliko sa vašim bojlerom nešto nije u redu, uvek možete da pozovete naše ekipe. 

Servis i popravka Austria email bojlera


Majstori će izaći na teren u roku od sat vremena, najkasnije, od momenta kada prime telefonski poziv da sa vašim bojlerom nešto nije u redu. Nije važno u kom delu Beograda živite. Dolazak se ne naplaćuje.

Ne brinite, bilo koji kvar se može rešiti za samo nekoliko minuta. naši profesionalni serviseri rade punom parom,a imaju puno iskustva sa svim vrstama bojlera i svim popravkama, kao i sa kuhinjskim i kupatilskim bojlerima.

Servis Austria email kuhinjskog bojlera


Kuhinjski bojler je vrlo važan jer se služimo toplom vodom kod pripreme hrane i pranja sudova. Zbog toga, on mora uvek biti ispravan. Kuhinjski bojleri su manjeg gabarita i obično se montiraju iznad sudopere, ali mesto možete izabrati i sami.

Takođe, naši serviseri su specijalizovani i za protočne bojlere, koji su sve popularniji na našem tržištu. Ukoliko vam je potrebna zamena slavine na protočnom bojleru, ne postoji bolja adresa od našeg servisa. Pozovite nas i svi vaši problem sa bojlerom nestaće za čas.

Servis Austria email kupatilskog bojlera


Servis bojlera poverite našim ekipama, koje se ovim poslom bave preko trideset godina i na terenu su videli sve moguće vrste kvarova. Kupatilski bojleri su nešto veći i mnogo se češće koriste. Iako je kazan očuvan i nov, u njemu ipak mogu da se dešavaju veliki kvarovi koje primetite u vidu sporog zagrevanja vode ili šuštanja bojlera.

Pravo stanje bojlera će ustanoviti majstori koji dođu na vašu adresu. Popravke bojlera nisu toliko skupe, a mogu vam rešiti velike probleme sa vodom.

Najčešće zapremine Austria email bojlera


Najčešće zapremine su pedeset i osamdeset litara, ali ne morate se ograničavati na sandardne ponude bojlera.

Na tržištu postoji jako mnogo modela Austria email bojlera, pa možete izabrati model prema svom kupatilu i potrebama.Možda niste znali ali postoje bojleri koji se postavljaju horizontalno, tako da zauzimaju dosta manje mesta u kupatilu i ostavljaju vam dosta prostora, što je naročito važno za mala kupatila.

Ne morate izabrati standardan model. Najbolje je da se raspitate kod naših servisera koji model bi mogli da vam preporuče, jer oni ipak svakodnevno popravljaju na desetine različitih modela bojlera i znaju sve prednosti i mane svih tipova bojlera.

Servis i popravka Austria email inox i prohromskih bojlera


Kada je hitna intervencija u pitanju, onda se obavlja u rekordno kratkom vremenu i košta nešto više u odnosu na redovnu popravku, ali vam može sačuvati bojler ali i život. Prohromski bojleri jesu najbolji, ali ono što mnogi ne znaju a to je da se materijal unutrašnjih delova kao što je grejač mora uklopiti sa materijlom kazana.

Pa tako nije svejedno da li je kazan prohromski i emajlirani, jer ukoliko izaberete prave materijale, oni će znatno pobojšati rad vašeg bojlera.