Ugradnja niskomontažnog bojlera pod pritiskom

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Niskomontažni bojleri su specifični uređaji koji rade sa pritiskom vode od 0 bara u svom rezervoaru, a nepravilno povezivanje može prouzrokovati oštećenja. Opremljeni su napajanjem,  malim rezervoarom, termičkom izolacijom i zadnjim delom koji se postavlja na zid. Takođe, poseduju dovod za hladnu i toplu vodu, smešteni ispod sudopere, sa glavnim odvodima usmerenim prema slavini.

Rad niskomontažnih bojlera zasniva se na principu istiskivanja tople vode dok hladna voda odlazi u dno rezervoara. Sa tri cevi - jednom za toplu vodu i dve za dovod tople i hladne vode povezane na vodovodnu mrežu, ovi bojleri omogućavaju brzo zagrevanje oko 5 litara vode. Ako do sada niste koristili ovakav tip bojlera, a želite brz pristup toplom tušu, preporučljivo je da angažujete stručnjaka za pravilno instaliranje niskomontažnih bojlera pod pritiskom.

Funkcionisanje niskomontažnih bojlera zasniva se na principu istiskivanja tople vode dok se hladna voda istovremeno spušta prema dnu rezervoara. Sa tri cevi koje se povezuju na vodovodnu mrežu - jedna za toplu vodu i dve za dovod tople i hladne vode, ovi bojleri brzo pružaju neophodnu količinu tople vode, obično oko 5 litara.

Ako se odlučujete za ovakav tip bojlera, a niste upoznati s njihovom instalacijom, preporučljivo je angažovati stručnjaka. Oni će osigurati pravilno povezivanje i postavljanje niskomontažnog bojlera pod pritiskom, obezbeđujući efikasan i bezbedan rad ovog ključnog uređaja za snabdevanje toplom vodom.