Capo Casa servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bojlera ima mnogo u ponudi u prodavnicama elektro i vodovodne opreme, tako da možete da birate između dosta proizvođača. Ljudi obično vole da bojler ima što dužu garanciju na kazan, a to bi značilo da isti treba da bude izrađen od prohroma ili inoxa, tj. nerđajućeg čelika. 

Servis i popravka Capo Casa bojlera


Prohrom je garancija da će vam bojler služiti preko petnaest i više godina, barem što se tiče grejača.

Ipak, morate da znate da ostali delovi su podložni proverama, zamenama, popravkama. Jedan od njih je grejač, koji je najviše podložan kvarovima, zbog kamenca koji se nepovratno taloži na njemu. Zato bi trebalo bar jednom godišnje da pozovete servis za čišćenje kamenca na Capo Casa bojlerima i tako sačuvate svoj grejač u bojleru.

Servis Capo Casa kuhinjskog bojlera


Takav deo može da bude grejač ili termostat, na primer. Takođe, i fleksibilna creva mogu da prave problem.

Ovo se često dešava kada puštamo jako vruću vodu da teče. Fleksibilna creva su sklona propadanju i zato je to jedna od najčešćih intervencija. kada se svi stari i dotrajali delovi redovno menjaju, tada i kazan može pokazati svoj puni kvalitet.

Ipak, grejač je jedan od najvažnijih delova, jer je direktno odgovoran za zagrevanje vode, što je i osnovna funkcija bojlera, da uvek imate dovoljnu količinu tople vode, onda kada vam je potrebna.

Servis Capo Casa kupatilskog bojlera


Kupatilski bojler je zaista neophodan svakoj porodici, i kada nešto nije u redu, moramo znati koga da zovemo. Važno je znati osnovne informacije i prepoznati kvar i reagovati na vreme, kako bi serviser moao da odreaguje u porebnom roku.

Ukoliko iz vašeg bojlera curi voda, izlazi dim ili čujete pucketanje, to je siguran znak da sa bojlerom nešto nije u redu i morate odmah pozvati majstora da dođe kod vas.

Ukoliko majstor nije u mogućnosti da brzo dođe, može vam dati korisne savete kako da postupite da biste ostali sigurni do njegovog dolaska.

Najčešće zapremine Capo Casa bojlera


Osamdeset i pedeset litara su najčešće zapremine Capo Casa bojlera. Kada se odlučite za kupovinu novog bojlera, prodavci će vam prvo dati savet kako da izaberete svoj novi bojler.

Ukoliko živite sami, nije neophodno da kupite bojler od 80 litara i izlažete se dodatnom trošku. osim toga, mnogo ćete duže čekati da se voda zagreje, pa se preporučuje da kupite onaj od 20 ili 30 litara, koji će biti dovoljan za sve vaše potrebe.

Servis i popravka Capo Casa inox i prohromskih bojlera


Naše ekipe su spremne da dođu do vas bilo kada, stoga se nemojte ustručavati da uputite svoj telefonski poziv.

Bez obzira na marku bojlera ili vrstu kazana, majstori dolaze i rade preciznu dijagnostiku i pregled bojlera. Na osnovu vašeg izlaganja, oni će proceniti, koliko je situacija alarmantna i da li je popravka hitna ili ne.

U skladu sa tim i raspoloživim terminima će odrediti vreme dolaska.