Končar servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Bez bojlera ne možemo da zamislimo veče ili jutro, jer želimo da se osvežimo, istuširamo ili okupamo, tako da je topla voda potrebna u svakom trenutku.

Onda kada bojler zakaže sa radom, tada ukućane hvata panika, pa se traži dobar majstor koji može odmah doći. 

Servis i popravka Končar bojlera

 

Naši majstori su upravo takvi. Oni mogu zaista u svakom trenutku da krenu put vaše adrese urade servis bojlera.

 

Tokom više od trideset godina koliko rade na terenu, ne postoji kvar koji nisu videli i uspeli da saniraju.

Zato ne brinite svaki problem je rešiv kada su dobri majstori u pitanju. Često je u pitanju neki sasvim mali kvar koji se uspešno i lako rešava, zato ne oklevajte.

Servis Končar kuhinjskog bojlera

 

Za naše majstore nema situacije koja ih može iznenaditi. Servisiraju se i kuhinjski i kupatilski bojleri, kao i sve vrste i marke bojlera.

 

Jedna od čestih intervencija koje majstorima zadaju najviše muka jeste elektronika i popravka elektronike na bojleru.

Često se dešava da ljudi sami pokušavaju da poprave elektroniku i time naprave dodatni problem, koje majstori moraju da reše.

Elektronika je važna jer pokazuju pravo stanje kada je temperatura vode u pitanju, a ta informacija je veoma važna, kako bi znali kolika je temperature vode u vašem bojleru.

Servis Končar kupatilskog bojlera

 

Kupatilski bojler je nekada izvor tople vode za celo domaćinstvo, tako da on snabdeva i kuhinju vodom, ne mora da postoji mali kuhinjski bojler. Ovo je nekada ekonomičnije rešenje.

 

Ukoliko želte samo kupatilski bojler, a imate veliko domaćinstvo od četiri i više članova, onda vam je potreban veliki bojler od najmanje 50 litara.

Ne morate brinuti, samu montažu, takođe rade iskusni majstori, bez obzira da li se montiraju vertiklani ili horizontalni bojleri.

Najčešće zapremine Končar inox bojlera


Najčešće zapremine ove marke bojlera su od pedeset do osamdeset litara.

Kada govorimo o kupatilskim bojlerima. oni su većih gabarita sa razlogom.

Prilikom kupanja trošimo znatno veću količinu vode nego u kuhinji tokom pranje sudova ili kuvanja.

Veoma je važno da realno sagledate vaše porebe i broj članova u domaćinstvu i da u skladu sa tim izaberete i marku i gabarit bojlera.

Servis i popravka Končar inox i prohromskih bojlera


Ekipe u svakom trenutku mogu izaći na teren.

Bez obzira da li je dan ili noć, brzina dolaska mjstora zavisi od raspoloživih termina i hitnosti intervencije.

Kako ne bi razmišljali, pozovite servis i objasnite kako se ponaša bojler, da li je prisutno curenje vode, zvuk ključale vode u bojleru ili su prisutne varnice.

Majstori dolaze u svako doba dana ii noći. Noću se uglavnom rade hitne intervencije koje ne mogu sačekati jutro i mogu dovesti do eksplozije ili požara.

Upoznajte se detaljnije sa brendom Končar


  • Istorijat o brendu Končar

Brend Končar danas ima široki asortiman malih i velikih kućnih aparata, posebno bojlera.

  • Ko je osnovao preduzeće Končar?

Preduzeće Končar nastalo je udruživanjem preduzeća Končar d.o.o – Štednjaci d.o.o i Končar – Mali kućni aparati d.o.o, krajem 1998 godine, sa sedištem u Zagrebu.

Prva kompanija Končar – Štednjaci. d.o.o nastala je iz fabrike GORAN, koja je nekada proizvodila peći na čvrsto gorivo i ugostiteljsku opremu, a Končar – Mali kućni aparati sa sedištem u Samoboru, proizišao je iz fabrike ELEKTRON, čija je tadašnja delatnost bila proizvodnja električnih bojlera, pegli, usisivača, a zatim se 1963 spojila sa fabrikom KONTAKT, tako da su se postoječi asortiman i proizvodnja proširili i modernizovali, a zatim u saradnji sa AEG-om, proizvodnja se proširila na kuhinjske friteze i pegle na paru.

Oba pogona KONTAKT-a spojili su se osnivačem Radetom Končarem 1970 godine.

  • Šta su ranije proizvodili a šta proizvode danas?

Kada je došlo do udruživanja KONTAKT-a i Radeta Končara, počeli su se intenzivno proizvodili mali kućni aparati i električni bojleri. Poboljšanjem mehanizacije i opreme, počinje proizvodnja električnih i gasnih šporeta, savremenih mašina za pranje veša, mali kućni aparati i bojleri.

  • Koja tržišta sada pokrivaju?

Brend Končar i svi njihovi proizvodi nisu bazirani samo na Hrvatsku, već se izvoz proširio na kompletnu evropsku uniju, kao i na zemlje Azije i Afrike.

  • Trenutna vrednost firme u 2021 godini

U 2021.godini Grupa Končar je ostvarila najveći istorijski prihod od prodaje od čak 3.5 mijardi kuna, dok za 2022.godinu očekuju još bolji prihod od prodaje, koji se procenjuje na 3,78 milijardi kuna od godišnje prodaje.