Postavka niskomontažnog bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Niskomontažni bojleri obično se postavljaju ispod sudopere u kuhinji. Oni su specifični po tome što im i je pritisak vode 0 bara. Takođe, niskomontažni bojleri imaju slavine i mora se voditi računa o tome kako se priključuju.

Napajanje, stezaljka, mali rezervoar, termička izolacija i zadnji deo bojlera koji se postavljla na zid su glavni elementi bojlera.

Zato je vrlo teško ako niskomontažni bojler postavljate sami, to nikako ne radite jer može doći do oštećenja. Niskomontažni bojleri imaju dovod hladne i dovod tople vode a odvodi su usmereni prema slavini, zato je posebno važno da se pažljivo montira.

Za montažu niskomontažnih bojlera najbolje je da angažujete ovlašćeni servis, koji će vam dati i garanciju i račun na sve usluge, a možete ih pozvati i u bilo koje doba dana ili noći.

Ako znamo da niskomontažni bojleri  rade na istiskivanje  tople vode, dok hladna voda odlazi u dno rezervoara i na taj način efikasno funkcioniše.

Prosečna kubikaža niskomontažnog bojlera je oko 5 litara, a njihova glavna prednost je što daju toplu vodu u kratkom vremenskom periodu. Ukoliko želite da uradite demontažu ovog bojlera, takođe je važno da budete veoma pažljivi.

Modela ima jako mnogo, pa je najbolje izabrati onaj koji odgovara vašoj sudoperi. Način na koji je montiran takođe je važan, a ako primetite da vaš već odavno montiran niskomontažni bojler curi na nekim mestima, obavezno pozovite vodoinstalatera.

Bilo kakvo curenje bojlera je hitna intervencija, jer može dođi do strujnog udara. Sigurni smo da ste izabrali pravi vodoistalaterski servis i da se možete osloniti na zaposlene koji će na vašu adresu doći u prvom slobodnom terminu.

Oni će vam dati dobar savet, ukoliko još niste kupili niskomontažni bojler za svoj stan ili poslovni prostor, a žeite da ga montirate.