Šta ako procuri zidni ventil?

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Ventila ima svuda, u kupatilu, u kuhinji, a problem nastaje tek kada oni procure i tada je moguća poplava. Ventil može biti neadekvatno postavljen, te u tom slučaju kaplje, a čak i kada se čini da da to nije neki strašan problem, potrebno je vrlo malo da on pukne i da u stanu ili objektu nastane havarija.

Ponekad ventili pucaju jer su lošeg kvaliteta ili korodiraju pa dolazi do njihovog pucanje i izliva vode. Zato je potreban profesonalni vodoinstalater, koji će vam zameniti ventil drugim modelom proverenog proizvođača.

Jedan mali problem se može rešiti u trenutku i za veoma kratko vreme i sprečiti buduću havariju u stanu. Zato kada su ventili u pitanju, niada nemojte gedati samo cenu, jer možete sebi naneti više štete nego koristi.

Osim toga, profesionalni vodoinstalateri će proveriti i druge ventile u vašem stanu, koji su potencijalno neispravno. Takođe, postoje i ventili koji se postavljaju u zid i za njih je potreban poseban alat. Zato se ne preporučuje da se igrate kada su ventili u pitanju, jer može doći do njegovog ispadanja i do poplave a tada ceo vaš objekat može biti oštećen. 

Ventili su veoma važni jer se preko njih pušta voda i zato morate redovno raditi pregled ventila. 

Pronađite adekvatan vodoinstalaterski servis, koji će blagovremeno pregledati i zameniti sve ventile u vašem domu.

Ventili za vodu, mogu se nalaziti i na svim uređajima, za čiji je rad potrebna voda, kao što su veš mašine, bojleri, slavine, dok je glavni ventil odgovoran za potpuno zaustavljanje vode, pa u slučaju bilo kakvog curenja, preporučuje se zavrtanje glavnog ventila u kući, kako bi se sprečile veće poplave.