Procureo bojler na mestu gde se šrafi grejač

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Kada bojler procuri na bilo kom mestu, pa i na mestu gde se šrafi grejač na bojleru, to zahteva hitan pregled bojlera a možda i popravku. Curenje vode na ovom mestu može prouzrokovati dalja oštećenja i strujni udar.

Takođe, curenje bojlera na većini mesta je opasno, dok bojler može cureti u određenom slučaju i to je jedini slučaj kada je to poželjno, a to je kada bojler curi da bi se oslobodio pritiska i da ne bi došlo do poplave.

Svakako prvi korak je da takav bojler više ne koristite dok na teren ne dođe neko od naših licenciranih majstora i proveri bojler. U toku popravke bojlera se uvek isključuje i voda i struja kako ne bi došlo do kratkog spoja.

Naši majstori će utvrditi zbog čega je došlo do curenja i pregledati grejač i ceo bojler. Veoma je važno da ovo shvatite ozbiljno, jer curenje bojlera može dovesti do strujnog udara gde vi i vaši ukućani možete biti povređeni.

Proverite da li postoji još neki od neželjenih kvarova i pozovite naš servis i zakažite hitnu intervenciju. Ne morate čekati da prođe vikend ili praznici, jer naša hitna služba radi preko cele godine, svim danima od 00-24 i pokriva sve adrese u Beogradu.

Kako bismo to postigli okupili smo tiim stručnjaka i napravili dobru organzaciju rada, tako da se svaka intervencija može izvršiti za potrebno vreme u najvećem broju slučajeva. Od nas uvek očekujte račun i garanciju jer stojimo iza svog rada i možete nas pozvati i az sve naredne intervencije ili ukoliko se trenutni problem opet ponovi.