Montiranje horizontalnog bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Ne postoji nikakva razlika između horizontalnog i vertikalnog bojlera. U objektima koji imaju malo kupatilo sa niskom tavanicom, horizontalni bojleri su mnogo bolje rešenje. Horizontalni bojleri pružiće vam jednake mogućnosti i protok vode kao i opcije zagrevanja kao i vertikalni bojleri na koje smo navikli, samo što je razlika u načinu i položaju u kom se postavljaju. Horizontalni bojleri ostavljaju mnogo više prostora u kupatilu, a i novi modeli pljosnatih bojlera su odlično rešenje. Manjeg su gabarita i sa mnogo boljim mogućnostima. 

Za montiranje horizontalnog bojlera zovete sertifikovanog vodoinstalatera kao i za montažu bilo kog drugog bojlera. Potrebno je da ima prethodno iskustvo sa montažom i postavkom. Horizontalni bojleri su jednako sigurni i stabilni ko i vertikalni.

Montaža bojlera obavlja se svakodnevno, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i predstavlja uobičajnu vodoinstalatersku intervenciju. Jedino što se prilikom montaže mora poštovati je određena odgovarajuća visina i razmak od zida koji je propisan za svaki model bojlera.