Problem sa crevima za bojler

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Creva u bojleru služe da sprovode vodu, ali kada se ona istroše može doći do curenja vode i kontakta sa strujom, što je opasno, ukoliko baš u tom trenutku koristite vodu. Redovan servis bojlera je nešto što bi trebalo da se podrazumeva, posebno ako imate poslovni objekat. Kamenac se iz bojlera mora čistiti redovno ali i mora se izvršiti redovan pregled svih delova bojlera kao što su creva, kazan, grejač i drugi delovi koji utiču na rad bojlera. Kada su creva stara i od korišćenja propadnu ili korodiraju dolazi do blagog curenja i kapljanja vode sa rizikom da creva u jednom trenutku puknu i izazovu havariju.

Ako već znate da su creva oštećena, trebalo bi da pozovete vodoinstalatere da on proceni stanje  creva u bojleru.

Kapljanje vode je nešto što zahteva hitnu reakciju. Zato je potrebno da izbegnete da creva budu pod jakim pritiskom i da dođe do pucanja. Vodoinstalateri će po hitnom postupku, jer je ovo hitna intervencija doći do vas i pregledati bojler a zatim sanirati kvar i zameniti creva ako je to potrebno.

Naši vodoinstalateri su tu i za sve druge intervencije koje se tiču vodoinstalaterskih radova, od zamene creva do zamene svih delova u bojleru, pa i popravke drugih sanitarija. Bez obzira na prirodu interevncije, dobićete račun i garanciju za svaku uslugu.