Šta kada pukne cev koja dovodi vodu iz zida u bojler

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Pucanje cevi koja dovodi vodu iz zida u bojler može biti veoma opasna situacija. Ipak, postoje trikovi da se problem malo zamaskira. Ukoliko crevo nije dovoljno zašrafljeno, to će neminovno dovesti do pucanja.

Možete koristiti pancirno crevo koje se šrafi za nastavak, u slučaju da cev napukne samo se skine i stavi drugo.

Potrebno je naštemovati na zid samo oko kolena, ali umesto pancirnog creva, možete staviti prohromsko, koje je mnogo boljeg kvaliteta.

Bojler svakako nije za eksperimentisanje, zato je najbolje ako pozovete naš vodoinstalaterski servis. proverićem sve raspoložive termine i utvrditi kada možemo biti na vašoj adresi. Pokrivamo sva područja Beograda i radimo 24 sata, 7 dana u nedelji.

Pre svake zamene creva, važno je da se bojler u potpunosti isključi, kao i glavni ventil za vodu. da ne bi došlo do havarije i strujnog udara. vodoinstalaer će vam uvek predložiti prohromsko crevo za zamenu, kako bi bojler mogao bolje da funkcioniše i kako voda ne bi kapljala a bojler cureo.

Možete verovati našem profesionalnom servisu, jer imamo iskustva u radu i svim vodoinstalaterskim uslugama preko 40 godina.

Posebno sarađujemo sa pravnim licima, kojima održavamo sve bojlere u objeku i koji moraju imati profesinalnu opremu. Povoljni uslovi plaćanja, stručan tim, garancija na usluge jesu gkavni razlozi, zbog čega nam se klijenti uvek vraćaju.

Pozovite nas bilo kada, praznicima i vikendom, sarađujemo sa pravnim i fizičkim licima.