Dom Pančevo servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Dom bojleri predstavljaju veoma poznatu domaću marku bojlera, i izuzetno cenjenu. U mnogim domaćinstvima postoje bojleri ovog proizvođača, baš iz tog razloga što su se pokazali kao pouzdani u radu. 

Servis i popravka Dom Pančevo bojlera


Teško je zamisliti čak i jedan dan a bez tople vode. Nemogućnost da se istuširamo, deluje zaista strašno, posebno ako se spremamo da krenemo na posao, na fakultet, u školu ili na večernji izlazak.

Zbog svega toga, naši majstori su u stanju da dođu za manje od sat vremena.

Efikasnost je ali i profesionalnost i mogućnost da se svaki kvar reši veoma brzo, kako ne bi dugo čekali, jeste ključna za svaki profesionalni servis bojlera.

Takođe, naši serviseri znaju da poprave sve vrste i marke bojlera, ne samo Dom Pančevo bojlere. 

Servis Dom Pančevo kuhinjskog bojlera


Gde god da se nalazite, sat vremena je okvirno vreme za koje se može stići do vas. Pri tome, mislimo na teritoriju Beograda. NIje važno koje je doba dana, da li je dan ili noć, ili je praznik, vikend, i slično, naši majstori uvek rade.

Ukoliko ste primetili da iz vašeg kazana curi voda, mi ćemo veoma efikasno rešiti problem zamenom kazana na vašem bojleru.

Na žalost kazan na bojleru se ne popravlja, već ukoliko je došlo do pukotina i oštećenja, mora se zameniti u najkraćem roku, u suprotnom predstavlja veliku opasnost za korišćenje.

Servis Dom Pančevo kupatilskog bojlera


Takav način funkcionisanja imaju zadnjih trideset godina i vrlo su uspešni.

Zamenu kazana radimo vrlo uspešno ali i ostale popravke, kao što su zamena grejača, zamena i popravka termostata, zamena cevi i ventila.

Kada je oštećen kazan vaš problem, preporučujemo da kupite prohromske ili inox kazane, koji imaju garanciju do 15 godina i trenutno su najkvalitetniji kazani na tržištu.

Svakako postoje i pocinkovani ili emajslirani sa nešto manjom garancijom, koji nsu toliko kvalitetni.

Najčešće zapremine Dom Pančevo bojlera


Najvažnije je sanirati kvar, kvalitetno i u kratkom roku.

Zamena kazana na bojleru, ne traje dugo, a možete kupiti kazan za bojlere različitih zapremina. Najčešći su oni od 50 i 80 litara, ali za svakog kupca se mogu naći modeli prema svačijim potrebama.

Važno je da znate sve prednosti i mane.

Sa jedne strane ukoliko uložite više novca na početku, možete se nadati boljem kavllitetu i biti sigurniji u bezbednost vašeg bojlera, do oni jeftiniji se često mogu lakše oštetiti.

Servis i popravka Dom Pančevo inox i prohromskih bojlera


Kao što smo već rekli najkvalitetniji su inox i prohromski bojleri, koji imaju garanciju preko 15 godina i sa kojima ćete biti sasvim zadovoljni.

Mnogi ne znaju da bi i grejač trebalo da bude od istog materijala kao i kazan, zbog bolje efikasnosti bojlera.

Svakako naš tim radi ne samo zamenu kazana, eć i sve druge popravke, kao i redovan servis bojlera,, jer kako kažu, uvek je bolje proveriti na vreme, nego kasnije plaćate mnogo veću cenu.

Upoznajte se detaljnije sa brendom Dom Pančevo


  • Istorijat o brendu Dom Pančevo

  • Ko je osnovao Dom Pančevo

Dom Pančevo postoji od 1989.godine, a preduzeće je osnovano u Pančevu. Pun naziv preduzeća je Dom Inox-prerada Pančevo, a najpoznatiji proizvodi su Dom Pančevo bojleri. U početku je bila mala radionica, tehnički servis i prodaja opreme za vodovod i grejanje.

  • Čime su se nekada bavili, a čime se danas bave?

Od 1996.godine, na tržištu su se pojavile nove potrebe i Dom Pančevo pokreće proizvodnju Inox kazana, a zatim i proizvodnju kompletnih bojlera, od 50 i 80 litara. D.O.O Inox –prerada, danas ima preko 30 zaposlenih i u svom asortimanu ima preko 80 vrsta različitih proizvoda.

  • Koje tržište pokrivaju?

Dom Inox-prerada d.o.o  ima široko rasprostranjenu servisnu mrežu i prodajna mesta, širom Srbije i regiona.

  • Trenutna vrednost firme u 2021.godini?

Ukupan prihod za 2021.godinu, koji je Dom Inox-prerada d.o.o ostvario tokom 2021.godine iznosi 106.349.000,00 dinara.