Šta ako pecka struja na bojleru

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Ako osećate peckanje struje dok se tuširate i primetite da struja pecka na bojleru, tada bi trebalo automatski da prekinete da se kupate i koristite bojler. Isključite napajanje i pozovite električara. Da bi bojler bio bezbedan mora se povesti računa o kvalitetnoj ugradnji bojlera i dobrom uzemljenju. Peckanje znači da se pojavio prekid u uzemljenju, koji bi trebalo da proveri električar.

Ukoliko uz to čujete i čudne zvukove  pozovite naš servis bojlera. Bojler može davati različite opasne simptome, koje bi trebalo da prepoznate. To su zujanje, lupanje, kapljanje bojlera i peckanje dok je bojler upaljen.

Zato je najbezbednije da ga ne koristite dok ne dođe naš serviser da uradi detaljan pregled bojlera. Ponekad je problem grejač koji je oslabljen i proizvodi čudne zvuke. Neispravan bojler nije za igranje i može dovesti do strujnog udara. Zato vam je provereni servis veoma važan. Naš servis se sastoji iz tima iskusnih električara koji rade već 30 godina. Na usluge uvek dajemo račun i garanciju, tako da ne morate brinuti da li su delovi koje zamenjujemo kavlitetni. Oni su uvek sigurni, a naš servis vam je uvek dostupan, svakog dana, vikendom čak i noću.

Odmah prijavite bilo kakvo peckanje bojlera, dim, nepriatne mirise, varnice ili ukoliko primetite da se bojler previše zagrejao.

Bojler je jedna od najopasnijih uređaja u kući, zato je važno da kvar prijavite odmah, kako bi i posledice bile manje i kako bi na vreme sanirali štetu. Preventivni servis bojlera je uvek najisplativije rešenje, koje će vas poštedeti kasnijih troškova.