Pucanje kazana bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

I sami znate da je bojler izuzetno opasan i da je tempirana bomba, čak iako deluje ispravno, zato bi sa njim trebalo biti posebno oprezan.

U slučaju da ste primetili da je kazan na bojleru oštećen, trebalo bi ga zameniti. Popravke kazana ponekad nisu moguće, a do oštećenja dolazi vremenom, zbog zastarelosti ili korozije.

Potrebno je da pozovete nekog iz našeg tima ovlašćenih vodoinstalatera, da pogleda bojler i da vam kaže, da je je moguća sanacija ili zamena kazana. U slučaju da se desilo veće oštećenje, a da zbog visokog bojlera kazan procure, vreme je za hitnu intervenciju.

Mi između svih ostalih usluga radimo i zamenu kazana, ali i svih drugi delova u bojleru. Neki od delova koji se najčešće kvare su grejač, termosat, ili je potrebno zameniti cevi ili ventil, da ne bi došli u opasnost. Kazaljke na bojleru takođe moraju biti ispravne i pokazivati pravu temperaturu, da je ne biste nepotrebno pojačavali.

Ukoliko nemate pravu informaciju o tome koliko je voda zagrejana, može doći do pregrevanja bojlera i eksplozije. Bojler redovno čistite od kamenca a neophodno je da neko iz našeg tima bar jednom godišnje uradi veliki servis i pregled bojlera, kako bi vi i vaš ukućani ostali bezbedni.

Pravna lica koja imaju bojlere u objektima, kao što su hoteli ili apartmani posebno bi trebalo da obrate pažnju, ne samo zbog potencijalne materijalne štete već i zbog ugrožavanja ljudskih života i velikih kazni u tom slučaju.

Sa pravnim licima ostvarujemo posebne ugovore sa veoma dobrom ponudom za redovni servis i popravke.