Popravka nisko-ugradnog kuhinjskog bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Popravka nisko-ugradnog kuhinjskog bojlera nije toliko složen složen zadatak i uz određene korake i savete, možete rešiti mnoge uobičajene probleme i produžiti životni vek vašeg uređaja.

Jedan od čestih problema je curenje vode iz bojlera. U ovom slučaju, prvo isključite napajanje bojlera kako biste ostali sigurni u svom domu. Zatim pažljivo pregledajte cevi i spojeve da biste pronašli mesto curenja. Ako primetite oštećenje cevi ili zaptivača, zamenite ih novim delom. Ovo je relativno jednostavan zahvat, ali je važno da sve veze budu dobro zategnute kako bi se izbeglo dalje curenje.

Ako imate problem sa temperaturom vode, proverite termostat. Podešavanje termostata može biti potrebno kako biste postigli željenu temperaturu vode. Ako termostat ne reaguje ili je oštećen, probajte da ga zamenite. Ovaj postupak zahteva pažljivo praćenje uputstava proizvođača kako biste bili sigurni da je nova komponenta pravilno instalirana.

Ponekad, kada bojler ne zagreva vodu dovoljno brzo, problem može biti sa kamencem unutar bojlera. Redovno čišćenje i održavanje bojlera mogu pomoći u sprečavanju ovih problema. Koristite odgovarajuće sredstvo za čišćenje i pratite uputstva proizvođača.

U slučaju da bojler sasvim prestane raditi, proverite osigurače i prekidače. Ako su u redu, moguće je da je grejač ili neki drugi vitalni deo pokvaren. U tom slučaju, pozovite stručnjaka za popravku kuhinjskih bojlera.

Važno je napomenuti da, ukoliko niste sigurni ili niste vešti u radu sa električnim uređajima, uvek se konsultujte sa profesionalnim vodoinstalaterom ili serviserom kako biste izbegli eventualne rizike i osigurali ispravnu popravku nisko-ugradnog kuhinjskog bojlera.