Šta kada klasični bojler propušta vodu kroz poklopac?

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Ako bojler propušta vodu kroz poklopac, odnosno ako voda iz bojlera curi, to može ukazivati na nekoliko stvari. U određenim slučajevima može se ispostaviti da je kazan bušan i da zbog toga curi voda, što ne bi trebalo da se dešava. Voda može curiti i na ventilu, a može curiti kako bi se bojler oslobodio pritiska i u određenim slučajevima ovo se smatra normalnom pojavom.

Promena pritiska u mreži takođe može dovesti do toga da bojler curi. Osicilacija pritiska u mreži i dostizanje pritiska iznad čest bara takođe dovodi do curenja.

Nakupljeni kamenac izaziva brojne probleme u bojleru a posebno može izazvati kapljanje bojlera, jer se kamenac nakuplja na grejaču i u cevima i tada voda ne protiče  normalno već curi.

Neispravan termostat je takođe jedan od razloga zbog kojih bojler kaplje, jer se dogodi da gumica na grejaču popusti.

Ono što je potrebno da znate je broj našeg servisa,  zato sve navedene uzroke prepustite nama. Dovoljno je da nas pozovete i opišete na koji način bojler curi ili propušta vodu, a naš tim će već dobiti nekoliko korisnih informacija.

Do vas ćemo stići u najkraćem roku, u zavsinsoti od raspoloživosti termina i pregledati bojler. Dok ne dođemo do vas vi nemojte paliti bojler, kako ne biste sebe izložili velikoj opasnosti.

Možete nam postaviti sva pitanja koja vas zanimaju, a nakon što dijagnostikujemo kvar, od nas ćete dobiti korisne savete, račun i garanciju na sve popravke i usluge koje uradimo tokom popravke bojlera ali i drugih popravku koje su takođe pokrivene garancijom.