Bojler se isključio i ne može nikako da se uključi

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

 

Znamo da vas može iznervirati bojler koji ne radi, jer tada ne možete da ga koristite i ne možete da obavljate većinu poslova u kući. Zato je važno da budete oprezni kada procenjujete zašto bojler ne radi. U određenim slučajevima moguće je da je došlo do kratkog spoja i da je sa bojlerom sve u redu, ali da je došlo do kvara u instalacijama, zato vam je poreban iskusan vodoinstalater, koji radi u našem servisu i koji će otkriti tačan uzrok prestanka rada bojlera, kako bi mogao da vam reš problem.

U određenim situacijama bojler se može spasiti nakon popravke, dok se ponekad bojler ne može popraviti i potrebno je kupiti novi. Ali pre nego što požurite u radnju, potrebno je proveriti ovih nekoliko stvari.

Napajanje može biti uzrok prestanka rada bojlera i pregorevanja osigurača. Za ovaj slučaj možda će vam biti potreban električar. Oni koji se  ne razumeju u bojleru često se začude kada im kažemo da je termostat podešen nepravilno i na nisku temperature, zbog čega bojler ne može da se uključi. Zato  je važan majstor sa iskustvom, koji će rešiti ovaj problem i podesiti termostat, tada bi trebalo da i bojler savršeno radi.

Svaki vodoinstalater će prvo probati da isljuči bojler pa da ga ponovo uključi, baš kao što se radi sa kompjuterom. U tim situacijama moglo bi se reći da imate sreće, jer ne mora da se radi popravka.

Gasni bojleri su posebno osetljivi i opasni, pa bi trebalo da konsultujete stručnjake iz našeg servisa. Tu smo za svaki vaš poziv i pitanje.