Šta ako bojler počne da pišti?

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Pištanje bojlera nije baš prijatno i često nas navede da isključimo bojler i više ga ne koristimo dok ga ne pregleda sertifikovani majstor.

Pištanje bojlera često može biti posledica niskog pritiska vode u sistemu. Ovo može uzrokovati stvaranje vakuuma, što rezultira pištanjem vazduha kroz cevi.

Rešenje leži u proveri pritiska vode u sistemu  i potrebno ga je podessiti na optimalnu vrednost prema uputstvu, ali svakako to ne radite sami, već pozovite licencirane vodoinstalatere iz našeg servis ai zakažite intervenciju.

Ekspanziona posuda je važna za održavanje pritiska u bojleru. Ako je posuda oštećena ili izgubi kapacitet, pištanje može biti rezultat prekomernog pritiska.

Pištanje može biti i rezultat curenja vode ili pare iz bojlera, što može ukazivati na ozbiljnije probleme poput oštećenja bojlera ili ventila.

Mnogi bojleri imaju ugrađen ventil za isključivanje zvuka koji može regulisati iritantne zvuke poput pištanja.

Potrebno je ipak da ne donosite zaključak sami već da angažujete naše profesionalce koji imaju višedecenisjko iskustvo i puno prakse u popravkama bojlera.

Naš servis nudi sve ono što bi jedan servis trebalo da ima, a to je radno vreme od 00-24, službu za hitne intervencije i mogućnost dolaska na adresu bilo gde u Beogradu.

Iza našeg rada uvek stoji veliko znanje, najnovija tehnologija oprema i alati koje koristimo u našim intervencijama za pravna i fizička lica. Uz to za svakog klijenta i za svaku intervenciju izdajemo poseban račun kao i garanciju na sve usluge.