Termil servis bojlera

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Svaki bojler ima više komponenti, od kojih su samo neke – fleksibilna creva, sigurnosni ventil, kazan (kao najvažniji deo), grejač, termostat. Sve mora da radi kako treba da biste vi imali toplu vodu, kad god vam to zatreba. 

Servis i popravka Termil bojlera


A topla voda nam treba baš u svakom trenutku, zar ne? Kada je zima, želimo da operemo ruke toplom vodom, a da ne spominjemo tuširanje tokom leta i ostalo. Dakle, za svaki kvar i funkcionisanje bojlera koje odstupa od normalnog, možete da zovete naše majstore. Leti se javlja problem čestog tuširanja, a zimi nedostatak tople vode, odnosno nemogućnosti bojlera da zagreje vodu, za šta je direktni krivac loš grejač.

Servis Termil kuhinjskog bojlera


Oni će doći u roku od sat vremena, gde god da se nalazite na teritoriji Beograda. Dolazak neće naplatiti, jedino što plaćate su ruke majstora i materijal koji se potroši kod intervencije, kao i rezervne delove, ako se budu menjali. Ukoliko se ispostavi da je problem u grejaču, kao kod trećine izvršenih intervencija, majstor će pogledati kolike su naslage kamenca na grejaču, jer je kamenac najveći neprijatelj za kvalitet svakog grejača.

Servis Termil kupatilskog bojlera


Ukoliko bude potrebe očistiće kamenac i proveriti da li grejač i dalje zagreva vodu. Ukoliko ne zagreva vodu i izgubio je svoju funkciju usled zanemarivanja i naslaga amenca, majstor jedino može da uradi zamenu grejača. Zamena grejača je najvažnija intervencija za svaki bojler, a bez obtzira da li je vap bojler u garanciji ili ne, shvatićete koliko je važno čistiti kamenac, kako ne biste opet morali da menjate grejač.

Najčešće zapremine Termil bojlera


Zapremine Termil bojlera  su od pedeset i osamdeset litara i to su najveći gabariti bojlera.

Prvenstveno su namenjeni velikim porodicama i domaćinstvima, koji ponekad moraju da imaju i kupatilski i kuhinjski bojler, kako bi podmirili potrebe svih članova domaćinstva, naročito dece koja zahtevaju veću potrošnju vode za često kupanje, kao i pripremu obroka za njih.

Servis i popravka Termil inox i prohromskih bojlera


Spremnost da se istog trenutka krene na intervenciju, nešto je što izdvaja naše majstore od drugih i što predstavlja njihovu najbolju preporuku.

Takođe, oni vas neće ostaviti na cedilu.

Možete ih pozvati iz bilo kog dela Beograda u bilo koje doba dana i noči,a  ukoliko je intervencija hitna i imaju slobodan termin, oni će se na vašoj adresi pojaviti u roku od nekoliko minuta.

Ne brinite jer majstori već znaju sve šta je potrebno i imaju sav alata sa sobom.

Takođe, ukoliko dođe do zamene delova, oni će brzo nabaviti zamenski grejač, thermostat, ventil ili kazan.