Šta ako ventil pusta vodu po zidu?

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Verovatno i sami znate da su ventili veoma važni delovi u svakom kupatilu i kuhinji. Najvažniji je naravno glavni ventil, čijim zavrtanjem možete sprečiti dalji dotok vode na nivou celog prostora, kako u slučaju opasnosti, ne bi došlo do poplave u slučaju pucanja nekog od sporednog ventila. Oni se moraju redovno kontrolisati, a akda ih postavljate uvek izaberite one najkvalitetnije, višestruko će vam se isplatiti.

Ventili su vremenom skloni propadanju, koroziji, zbog kontakta sa vodom, a ako ventil pušta vodu na bilo kom mestu ili je zapekao i ne može da se odvrne ili zavrne, tada je vreme za hitnu i neodložnu intervenciju.

Pozovite naš vodoinstalaterski servis za hitne intervencije i zamenu ventila. Kada god primetite da ventil curi po zidu, morate reagovati što pre kako ne bi došlo do pucanja i poplave u vašem kupatilu ili kuhinji. Prvi korak koji bi trebalo da uradite je da zavrnete glavni ventil. Tako ćete sprečiti dalje oticanje vode, a zatim da obavezno pozovete naš vodoinsalaterski tim radi zamene ventila. Naši majstori dolaze u rekordnom roku. Oni će proveriti glavni ventil i zavrnuti ako vi niste, a zatim zameniti neki od spornih ventila. Obično se dešava da ljudi kod sebe nemaju potreban alat za zamenu ventila, pa ga mogu oštetiti nekim priručnim alatom.

Naši vodoinstalateri imaju sav neophodan profesionalan alat koji neće oštetiti ventil. Takođe, odabir kvalitetnih ventila nije lak posao i zato se obavezno posavetujte sa našim stručnjacima.