Šta ako eksplodira grejač na protočnom bojleru

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Eksplozija grejača je veliki problem, koji može uništiti, kako bojler tako i vaš objekta Ako vam se dogodi eksplozija grejača, obavezno isključite napajanje struje na uređaju, to će vas sačuvati od daljih komplikacija.

Ipak savetujemo, da kada ste isključili napajanje, pozovete neke od naših električara, kako bi preduzeli dalje korake. Električar koji dođe na vašu adresu će ukloniti oštećeni grejač iz protočnog bojlera, kako bi sprešio dalje strujne udare i oštećenja.

Električar će nakon uklanjanja ođtećenog grejača, pregledati protočni bojler, kao bi video da li postoje neka druga ošetećenja, koja bi mogla stvoriti još problema u budućnosti.

Svakako, električar bi trebalo da zameni grejač novim grejačem- Za to vreme električni urećaj bi trebalo da bude isključen

Uvek budite oprezni i najvažnije, pozovite iskusne električare iz našeg servisa. Imamo preko trideset godina iskustva, a u ponudi su sve električarske usluge. Vrlo je važno da na jednom mestu možete dobiti sve usluge, kao i da zate da su cene vrlo pristupačne. Jedna od najavžnijih stvari je što elektriari rade svaki dan vikendom i praznicima i zato nas možete pozvati u svakom renutku, a posebno u situaciji kao što je ova,

Uvek kada imate hitnu intervenciju, možete pozvati našu dežurnu službu za sve vrste intervencija. Radimo sve električarske popravke od zamene kabla, do poprake TA peči, šporeta i ringli, do montaže rasvete i zamene elektro instalacija. Pored svega, možemo vam dati garanciju na sve usluge i zamenske delove koje kupimo. Proverite zašto smo jedan od najboljih servisa u gradu.