Čišćenje kamenca u bojleru Surčin

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Kamenac je nešto što niko ne želi u svom bojleru, a razlog je što stvara dosta problema. Pre svega, ako imate naslage na grejaču, to će značiti da se toplota sa ovog dela bojlera sporije prenosi na kazan u kome se nalazi voda koja treba da se ugreje. Ovo vas može koštati tako što ćete da trošite više električne energije, pa će vaši računi za struju, svakog meseca, biti sve veći i veći. 

Isprva, vašem bojleru je trebalo oko sat ili devedeset minuta da zagreje čitavu količinu vode, bez obzira da li je to pedeset, osamdeset ili sto dvadeset litara. Sada, kada imate naslage kamenca, ovo vreme se može produžiti na mnogo sati, i bojler je praktično non stop uključen. 

Zato je dobra investicija da uložite u čišćenje kamenca, pošto se svaki dinar uložen u ovu intervenciju višestruko vraća. Bojler će raditi kao i prvog dana, što znači da će voda da se zagreje u kratkom vremenskom intervalu.

Naše ekipe tretiraju kao hitnu intervenciju kada nemate toplu vodu, tako da će izaći na teren za oko sat vremena od momenta kada ste uputili poziv za pružanje usluge. Bez obzira gde se nalazite, moguće je stići za šezdesetak minuta, pošto su vozila naših ekipa uvek spremna i u njima se nalazi sve što je potrebno da se intervencija obavi. Tu su alati, mašine, rezervni delovi i sve ostalo. Majstori ovaj posao rade preko tri decenije, tako da su na terenu videli sve moguće vrste kvarova i ništa nije ostalo a da nije rešeno i popravljeno.

Stoga, oslonite se na njihovo znanje, iskustvo, brzinu, pedantnost i posvećenost poslu, i na vama je samo da uputite taj jedan telefonski poziv. Nakon toga, vrlo brzo će se sve vratiti kao što je i bilo, dakle, neće biti problema oko zagrejavanja vode u bojleru usled kamenca.

Ako grejač mora da se zameni, to će se i učiniti, i to novim rezervnim delom, koji potiče od proizvođača od koga je i bojler. Imate garanciju na taj deo, pa možete da budete mirni, jer tokom dužeg vremenskog perioda nećete imati problem sa grejačem. 

Ipak, majstori savetuju povremeno kontrolisanje stanja bojlera kada je kamenac u pitanju.