Čišćenje kamenca u bojleru Palilula

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Gde god da se nalazite na teritoriji Beograda, naše ekipe mogu doći do vas u roku od sat vremena. Zvuči možda neverovatno, ali razlog je u tome što su njihova vozila uvek spremna, pa mogu da uđu u njih i da krenu put vaše adrese. Specijalno opremljeno vozilo znači da se u njemu nalazi sva potrebna oprema, alati, mašine, rezervni delovi i sve drugo što će pomoći da se kvar brzo i uspešno otkloni. 

Dakle, dolazak kod vas se ne naplaćuje, jedino što majstori umoljavaju jeste da ne insistirate da se cena kaže preko telefona, zbog toga što je to neprofesionalno i može da bude uzrok nekih neprijatnih situacija. Na primer, kada se radi o kamencu u bojleru, to bi ukratko značilo da majstori moraju da vide koji obim posla je u pitanju, pošto se preko telefona ne može znati da li je kamenac obuhvatio ceo kazan ili samo grejač, na primer. 

Zbog toga, budite strpljivi, da se ne bi dogodilo da čujete jednu cenu preko telefona, a neku drugu na licu mesta. Ako je hitna intervencija u pitanju, to je svega oko sat vremena, i vi ćete vrlo brzo imati osposobljen bojler, tako da ćete moći da nastavite normalan život.

Grejač je jedan deo bojlera koga često napada kamenac, i stvaraju se naslage, stoga je preporuka majstora da se dođe i povremeno proveri u kakvom je stanju ovaj deo bojlera. Bolje je da se grejač očisti od kamenca, nego da se taj deo menja u celosti, zato zovite na vreme.

Voda je tvrda pa stvara kamenac, a to je zbog takve pH vrednosti. U nekim delovima grada voda je tvrđa, u nekima je bolja, ali vi ne morate da razmišljate o tome. Jednostavno, gledajte za koje vreme će vam bojler ugrejati vodu i ako je to vreme duže nego što je bilo ranije, onda je pravi trenutak da pozovete majstore. Jer, ako vam bojler stoji uključen par sati, to automatski znači da će se trošiti više električne energije, a vaši računi će biti veći. Niko ne želi da plaća skupu struju, a sve bez potrebe, zato se obratite našim ekipama na vreme i sve će biti rešeno.