ČIšćenje kamenca u bojleru Borča

Servis i popravka bojlera logo

Servis i popravka bojlera

069/731 023 Beograd
Ocena 4.75/345

Kamenac u bojleru može da vam izbaci dosta novca iz džepa i da stvori razne probleme. Što je najgore, to se događa polako, tako da to ni ne primećujete. U početku, naslage kamenca počeće da se lagano stvaraju na vašem grejaču, kao i na kazanu. To sve uzrokuje da se voda sporije zagreva i da se troši više električne energije nego što je to potrebno, tako da nastaju veći računi za struju. 

U početku, vaš bojler je grejao vodu za oko sat vremena ili za oko sat i po, a sada je to možda tri ili četiri sata. Da li možete da zamislite koliko se struje potroši za sve to vreme, i koliko je to para mesečno? Mnogo je jeftinije da se pozovu majstori koji će očistiti bojler od kamenca, pa će on biti kao nov i grejaće vodu brzo i lako.

Vi zapravo, zagrevate kamen, pa toplota ne može da dođe do kazana u kome se nalazi voda. Odnosno, čitav taj proces je usporen, što znači trošenje struje. Osim toga, naslage vremenom postaju sve veće i deblje, pa može da dođe do toga da je vašem grejaču potrebna zamena, umesto običnog čišćenja, koje je jeftinija intervencija. 

Kazan takođe može da bude obložen kamencem, i to treba redovno da se proverava. Što više brinete o vašem bojleru, to su veći izgledi da će vas dugo dobro služiti i da ćete odložiti kupovinu nove sanitarije. 

Naše ekipe su dostupne tokom svih dvadeset i četiri časa dnevno, i to svih trista šezdeset pet dana u godini. Uvek su u stanju da dođu do vaše adrese, gde god da se nalazite. Konkretno, Borča je naselje na levoj obali Dunava, pa se tu nalazi mnogo mladih bračnih parova sa malom decom, jer su ovo naselje odabrali kao prelepo mesto za život. Ne može se zamisliti dan bez tople vode kada imate porodicu, i malu decu, stoga se ovakva intervencija smatra hitnom. 

Ekipe dolaze vrlo brzo nakon poziva i neće se desiti da čekate danima, jer su majstori prezauzeti. Baš na toj brzini da se interveniše, naše ekipe su izgradile svoju reputaciju. I tu dobru praksu neguju i dalje, svakoga dana.